Başkan yardımcısı suya düştü

Başkan yardımcısı suya düştü

Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde mersin balığı popülasyonunu artırmayı amaçlayan proje kapsamında, yavru balıkların dereye bırakılması sırasında, Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Ekşi dengesini kaybedince, sandaldan takım elbisesiyle suya düştü.

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) tarafından desteklenen, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na bağlı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) tarafından yürütülen proje kapsamında, Rusya'dan getirilen Mersin balığı yumurtalarından Amasya'daki Yedikır Su Ürünleri Üretim ve Araştırma İstasyonu'nda belli bir büyüklüğe getirilen yavru balıklardan 2 bin 500'ü, suya bırakılmak üzere Karasu İlçesine getirildi.

Markalanan yavru Mersin balıkları, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, İÜ Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Devrim Memiş, Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Ekşi, Karasu Su ürünleri Kooperatif Başkanı Ali Sezer ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri tarafından, iskeleye bağlı kayıktan Küçükboğaz Deresi’nde suya bırakıldı.

Bu sırada Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Ekşi, bir sopayla kayığı hareket ettirmek isteyince dengesini kaybederek suya düştü. Takım elbisesiyle ıslanan Ekşi, iskeledekilerin yardımıyla sudan çıkartıldı. Ekşi, "Arkadaşa şaka yapalım dedik, ama benim başıma geldi" dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.