Başkan'dan -5 Derecede Yürüyüş

Başkan'dan -5 Derecede Yürüyüş

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve beraberindekiler akşam saatlerinde -5 derece soğukta buz tutmuş zemin üzerinde 6 km yol yürüdü ardından sıcak suya girerek kendilerine geldi!

 

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'nın iki yıl evvel tek başına başlattığı yürüyüş halka yayılıyor. Haftanın 1 günü mesaiden sonra İkizdere merkezinden yürüyüşe başlayarak 6 km sonra termal havuza girerek dinlenen Belediye Başkanı Halil Bakırcı Rize’ye farklı bir turizm sektörü daha kazandırdı.

 

Her defasında Rize’nin 4 mevsim turizm cenneti olduğunu ve düşünerek bunun geliştirilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Bakırcı “insanın istemesine bağlı. Bizlerle beraber yürüyüşe katılanlar ertesi gün tekrar gitmek için sabırsızlanıyor. Farklı bir aktivite. Hem gecenin esrarı, hem rakımın heyecanı, sonrasında sıcak bir havuz. Bu değerlerimizi yaymalı hatta misafir davet etmeliyiz. İl dışından çok arkadaşımı buraya getirdim ve yürüyüş yaptık. Sıra dışı olduğundan şimdi bir daha gelmek için program yapıyorlar. Bunları değerlendirip öne çıkarmalıyız. Bunu gündüzde yapabilirler ama ille de yürüsünler ve sonrasında havuza girsinler” dedi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.