Bilet bulamayınca otobüsü çaldı

Bilet bulamayınca otobüsü çaldı

Yarı açık cezaevinde hükümlüyken izne ayrılan mahkum, bayram için gittiği Eskişehir'de bilet bulamayınca otobüsü çaldı.

Sivas'ta yarı açık cezaevinde hükümlüyken izne ayrılan bir mahkum, bayram izni için gittiği Eskişehir'de otobüs bileti bulamayınca otobüs çaldı. Eskişehir'den çaldığı otobüse bedava yolcu da alan mahkum, Sivas'a gelirken Kırşehir'de yakalandı.

Yunus Karip isimli mahkum, Sivas'ta bulunan yarı açık cezaevinde kalırken, Ramazan Bayramı nedeniyle memleketine gitmek için bir hafta izne ayrıldı. İddiaya göre; memleketi Eskişehir'e giden Yunus Karip, cumartesi günü otogara gelerek cezaevine teslim olmak için otobüs firmalarından bilet istedi. Firmalar ise bayram yoğunluğundan dolayı Yunus Karip'e bilet olmadığını söyledi.
BİRÇOK İLDEN GEÇTİ KIRŞEHİR'DE YAKALANDI

Bunun üzerine çözüm arayışına girişen mahkum, otogarda boş bulunan 26 S 1005 plakalı otobüsü çaldı. Sürücü belgesi olmayan Yunus Karip, şoför koltuğuna bindi. Sivas'a doğru yola çıkan Karip, yolda bekleyen yolcuları da aldı.

Birçok ilden geçen Karip'in çaldığı otobüs Kırşehir'de mobeseye takıldı. Hemen harekete geçen ekipler otobüsü ve şahsı yakaladı. Şahıs polis ekiplerinin sorgusunun ardından adliye sevk edildi. Şahıs polise verdiği ifadede çaresiz kaldığını ve bu yola başvurduğunu söyledi. Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.