Bingöl'de 9 hain öldürüldü

Bingöl'de 9 hain öldürüldü

Bingöl'de yaşanan çatışmada ise 9 terörist öldürüldü, 3 terörist ise sağ olarak yakalandı.

BİNGÖL'DE ÇATIŞMA

Bingöl'ün Ilıcalar beldesinde güvenlik güçleri tarafından PKK terör örgütüne yönelik olarak bir eve baskın yaplıdı. Çıkan çatışmada 9 PKK'lı ölü olarak ele geçirildi. Operasyonda 2'si yaralı olmak üzere 3 PKK'lı da sağ yakalandı.

Bingöl Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, güvenlik güçlerince alınan bir istihbari bilgi üzerine sabaha karşı saat 04.00
sıralarında merkeze bağlı Ilıcalar beldesinde bir eve operasyon düzenledi. Operasyonda 'Teslim Ol' çağrısına ateşle karşılık verilmesi üzerine çıkan çatışmada 9 PKK'lı terörist ölü olarak ele geçirildi. 2'si yaralı olmak üzere 3 PKK'lı da sağ olarak yakalandı. Operasyonda 9 adet kaleşnikof silah, 5 adet el bombası, 1 roketatar, 2 adet M16 ve bir miktar C-4 patlayıcı madde, bir adet küçük, bir adet büyük telsiz ile birlikte çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildiği bildirildi.

Öte yandan yaralı PKK'lıların Bingöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı belirtildi. Yaralı PKK'lıların bulunduğu Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındığı görüldü.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.