Böyle Cinayet Sebebi Görülmedi

Böyle Cinayet Sebebi Görülmedi

Kendisinden fazla yediğini öne sürdüğü arkadaşını pompalı tüfekle öldürdü.

Kayseri'de oturan 22 yaşındaki Metin A., birlikte hazırladıkları yemeği kendisinden fazla yediğini öne sürdüğü arkadaşı 26 yaşındaki Cengiz A.'yı pompalı tüfekle öldürdü.

Olay, saat 11.30 sıralarında merkez Melikgazi İlçesi Osmanlı Mahallesi Battalgazi Bulvarı Hasırcı Sokak'taki Tekel Bayii'nde meydana geldi. Aynı sokakta bulunan market işletmecisi Cengiz, Metin A. ile birlikte öğle yemeğini Tekel bayiinde yemek için sözleşti.

Birlikte işyerinde yemek yemeye başlayan iki arkadaştan Metin A., Cengiz A.'ya, "Sen yemeği çok yedin. Artık yeme" dediği öne sürüldü. Tartışma ardından Metin A., işyerinden ayrılarak arabasında bulunan pompalı tüfeği aldı ve Cengiz A.'yı Boydak Camii Parkı'na kovaladı. Burada önce havaya ateş eden Metin A. daha sonra namluyu Cengiz A.'ya doğrultarak tetiği çekti. Sağ kol ve sağ göğsünden ağır yaralanan Cengiz A., çevredekilerin çağırdığı ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. Ağır yaralı Cengiz A., burada doktorların tedavisine karşın kurtarılamadı. Kaçan Metin A., pompalı tüfeği ile birlikte yakalandı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.