Bursaspor başkanı statta fenalaştı

Bursaspor başkanı statta fenalaştı

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Trabzonspor karşılaşmasının ardından fenalaştı.

Kalp krizi geçirdiği öne sürülen Yazıcı nefes almakta güçlük çekmesi üzerine acil olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İBRAHİM YAZICI FENALAŞTI
MAÇI BURSA ALDI

Süper Lig'in 9. haftasında Bursa spor deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlı ekip mücadeleyi Batalla'nın golüyle 1-0 kazanırken maç sonunda üzücü bir olay yaşandı.

AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI

Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın fazla heyecandan dolayı kalp krizi geçirdiği ve fenalaştığı iddia edildi. Serum takılan Yazıcı, sağlık görevlileri tarafından acil olarak ambulansa taşınarak hastaneye kaldırıldı.

Bursaspor Yönetim Kurulu üyesi İrfan Koç, yaptığı açıklamada, maçın ardından fenalaşan Yazıcı'nın protokol tribününde yapılan müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldığını söyledi.
DURUMU İYİ

Yazıcı'nın bilincinin açık olduğunu ifade eden Koç, "Başkan Yazıcı'nın genel sağlık durumu iyi. Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gerekli tıbbi müdahale yapılıyor. Aynı zamanda İbrahim Yazıcı'nın doktorlarıyla da temasa geçildi" dedi.

Koç, "İbrahim Yazıcı'nın tedavisine Trabzon'da mı devam edilecek yoksa Bursa'ya dönecek mi?" sorusuna, "Bu konuda kesinleşmiş bir durum yok. Buna hastane ile İbrahim Yazıcı'nın doktorları görüşerek karar verecek" yanıtını verdi.
TEDAVİYE ALINDI

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Bursaspor arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından fenalaşan Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, sevk edildiği Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.