CAS Fenerbahçe'nin cezasını onadı

CAS Fenerbahçe'nin cezasını onadı

Fenerbahçe'nin 2 yıllık men cezası CAS tarafından onandı..

Fenerbahçe Kulübü'nün, UEFA Disiplin Kurulu'nun verdiği Avrupa kupalarından iki yıl men cezasıyla ilgili, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) yaptığı başvuru için karar verildi. CAS iki yıllık men cezasını onadı. CAS'ın internet sitesinde açıklanan karar, şu ifadelerle duyuruldu:

"UEFA, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün UEFA kulüp turnuvalarından şike suçlaması nedeni ile 2 sezon men etmişti. Türk kulübü bu karar üzerine CAS'ta temyize gitti ve tarafların arasındaki anlaşma gereği CAS, hızlandırılmış prosedürün uygulanacağı bir takvim belirleyip Türk kulübü ile ilgili UEFA kararını erteleyerek, CAS'taki temyizin sonucu belli olana kadar bu sezonki Şampiyonlar Ligi ön eleme turlarına katılmasına karar verdi. CAS Genel Merkezi'nde 2 gün süren duruşmalar 21 ve 22 Ağustos 2013'te yapıldı.

UEFA kararı çerçevesinde ki bu karar CAS tarafından da onandı. Fenerbahçe Spor Kulübü, UEFA kulüp turnuvalarından 2 sezon süre ile men edilmiştir."
İnanılır gibi değil! Bu yöntem ingilizce konuşturuyor. Uzmanların tavsiye ettiği ingilizce konuşma yöntemi nedir? Tıklayın!
RAMSEY'İN LANETİ

Arsenalli oyuncu Ramsey gol attığı her maçtan sonra Usame bin Ladin, Kaddafi, Whitney Houston ve Steve Jobs öldü. Ramsey dün akşam Fenerbahçe karşısında Arsenal'in 2. golünü atan isim. Arsenal'in Galli orta saha oyuncusu Aaron Ramsey, gol attığı zaman biri ölüyor.
F.BAHÇE'YE 2. GOLÜ RAMSEY ATTI

Dün akşam temsilcimiz Fenerbahçe karşısında Arsenal'in 2. golünü yine Ramsey attı.

1 Mayıs 2011'de Arsenal Manchester United'ı Ramsey'in golüyle 1-0 yendi. 2 Mayıs'ta Usame bin Ladin'in Pakistan'da öldürüldüğü açıklandı. Aaron Ramsey'in Spurs'e gol attıktan 3 gün sonra da 5 Ekim 2011'de Apple'ın dahisi Steve Jobs'ın öldüğü haberi geldi. 19 Ekim 2011'de Arsenal, Marsilya'yı Ramsey'le devirdi. Kaddafi öldürüldü.
SON KURBANI WHITNEY HOUSTON OLDU

Ramsey'in son kurbanı ise Whitney Houston oldu. 11 Şubat 2012'de Ramsey'in Sunderland'e gol attığı gün Houston'ın bir otel odasında öldü. Ramsey'in Arsenal formasıyla attığı 7 golün 4'ü can aldı. Ramsey, 2009'da F.Bahçe'ye de gol atmıştı.
ÖLÜMDEN BETER KARAR

Bugün CAS'ın Fenerbahçe kararı sonrası ilk akıllara gelen Ramsey'in laneti oldu. Dün akşam herkes Esad'ın öleceği tahminini yaparken Fenerbahçe Avrupa Kupaları'ndan 2 yıl men edildi. Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Arsenal’e elenerek gruplara kalamayan Fenerbahçe cuma günü yapılacak UEFA Avrupa Ligi kuralarına katılamayacak. Bu sarı lacivertli ekip için ölümden daha büyük bir yıkım oldu.
AZİZ YILDIRIM KONGREDE ZOR DURUMDA

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım her seferinde davadan aklanacaklarını söylemişti. Hızlı yargılanmayı isteyen Fenerbahçe yönetimi CAS'ta saatler süren bir savunma yapmıştı. Binlerce sayfalık dava 3 hakim 2 haftada karar vermişti. Bu kararın ardından yapılacak kongrede eli iyice zayıflayan Yıldırım'ın başkanlık yarışında ne yapacağı şimdiden merak konusu.
UEFA BU AKŞAM TOPLANIYOR

UEFA bu akşam yapacağı toplantıda Fenerbahçe'nin bu yıl mı yoksa gelecek yıldan mı itibaren men edileceği karara bağlanacak.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.