Çayeli Kaymakamı Ayaz Göreve Başladı

Çayeli Kaymakamı Ayaz Göreve Başladı

Son kararname ile Kilis Vali Yardımcılığı’ndan Rize’nin Çayeli ilçesine atanan Kaymakam Abdullah Ayaz göreve başladı.

Makamında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Kaymakam Abdullah Ayaz, yerel yöneticiler ve halk ile birlikte Çayeli için en güzeli ve en iyiyi yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Ayaz, ilçe merkezinde belediye ve resmi kurumlar aracılığı ile hizmete ulaşmanın daha kolay olduğunu, kendilerinin esas hizmet edecekleri yerlerin ise köyler olduğunu belirtti.

ABDULLAH AYAZ KİMDİR ?

5 Ağustos 1978 Isparta'nın Yalvaç ilçesi doğumlu olan Abdullah Ayaz, ilköğretim ve lise öğrenimini Yalvaç ilçesinde tamamladıktan sonra, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne giriş yaptı. 2000 yılında mezun olan Ayaz, 26 Aralık 2001 tarihinde Kütahya Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği görevine başladı. Sırasıyla Konya Derbent ve Hüyük ilçelerinde kaymakam vekilliği görevlerinde bulunduktan sonra, dil eğitimi için bir yıllığına İngiltere'ye gitti 5 Mart 2005 tarihinde 89. Dönem Kaymakamlık Kursu'nu bitirerek Antalya'nın İbradi İlçesine atandı. 5 Ekim 2006 tarihli İçişleri Bakanlığı Kararname'siyle de Çatak Kaymakamlığı görevine atandı. 04.08.2008 tarihli kararname ile Kilis Vali Yardımcılığı görevine atanırken, son olarak ise Rize’nin Çayeli ilçesine atandı. Evli ve iki çocuk babası olan Ayaz, iyi derecede İngilizce biliyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.