Çayeli'nin Kurtuluşunun 94. Yildönümü Kutlamaları

Çayeli'nin Kurtuluşunun 94. Yildönümü Kutlamaları

Rize’nin Çayeli ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 94. Yıldönümü dolayısı ile Çayeli kapalı spor salonunda coşkulu bir program düzenlendi.

Milli piyango özel çekilişinin de gerçekleştirildiği programa Çayeli belediye başkanı Rıza Çakır,Çayeli kaymakamı Abdullah Ayaz,Garnizon komutanı Uğur Dalgıç,cumhuriyet başsavcısı İsmail Oran,belediye başkan yardımcısı Mustafa Baltacı ve çok sayıda Çayeli’nden ve il dışından gelen vatandaşa katıldı.

Millipiyango özel çekilişi ile başlayan coşkulu gecede belediye başkanı kurtuluş programına dışarıdan katılan protokol üyelerine plaket takdim etti

Birçok sanatçının sahne aldığı gecede Adnan Çakır söylediği birbirinden güzel şarkılarla salonda bulunanlara doyumsuz anlar yaşatırken coşku Selçuk Balcı’nın sahne almasıyla daha bir doruğa çıktı.

Bütün sahne alan sanatçılara Çayelispor forması ve Çaykur Rizespor kaşkolu hediye edilirken kurtuluş coşkusunun yoğun yaşandığı programda son olarak da Gökhan Birben sahne aldı. söylediği Karadeniz şarkılarıyla salondaki coşkuyu daha arttıran Birben’in şarkılarına herkes hep bir ağızdan eşlik etti



Çayeli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 94.yıldönümü coşku içerinde başladı ve yine aynı coşkuyla gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.