Çaykur Rizespor Bonus'ta hedef 53 bin

Çaykur Rizespor Bonus'ta hedef 53 bin

Çaykur Rizespor`un tek resmi kredi kartına olan Çaykur Rizespor Bonus Karta talepler arttı. Hedef gelecek yıllarda 53 bin kart kullanıcısına ulaşmak.

Geçen yıl Denizbank müşterisi ile buluşan Çaykur Rizespor kredi kartı bir yılda 10 binin üzerinde başvuru alırken bunların 5 bin 300’ü kart sahibi olma hakkını kazandı.

“Yesun Oni Bonusi” sloganıyla Rizespor taraftarlarına sunulan kartın beklediklerinin üzerinde talep gördüğünü ifade eden Denizbank Rize Şubesi Müdürü Özgür Devrim Güvensoy; 10 binin üzerinde talep aldık. Yalnız o kadar yasal sebep var ki kart sahibi olmak isteyenlerin bir kısmı bundan dolayı müşterimiz olamadı. Şu ana kadar aktif 5 bin 300 kart var. Bunların yaptıkları harcamalar ile takımlarına ciddi rakamlar kazandırıyorlar. Üstelik ceplerinden hiçbir şey harcamadan. Her üç ayda bir kulübe biriken rakamı aktarıyoruz. Bu rakamlar kulübe ciddi faydaları oluyor. Her Rıza’lının bu kartı kullanarak cebinden hiçbir ücret çıkmadan şehrinin takımına destek olmasını bekliyoruz. Ben kendimde Rizeliyim ve koyu bir Rizespor taraftarıyım. Bu kartın çıkış öyküsünde çok mücadelem var. Bizim kartımız Türkiye’de üç büyüklerin ardından çıktı. Sonrasında ise Trabzonspor ve Eskişehirspor kartları taraftarlarına sunuldu. Bu konuda özellikle dışarıda yaşayan Rizelilerden istediğimiz desteği bulamadık. Oysaki kart başvurusu yapabilecek çok imkânlarımız var. İnternetten, telefondan, bütün şubelerimizden başvuru yapılabiliyor” dedi.

KART AVANTAJLİ

Bu sezon başlangıcından bu yana futbol takımının aldığı iyi neticelerin başvuruları yüzde 30 oranında artırdığını belirten Güvensoy şunları söyledi;”Takımın aldığı neticeler kart başvurularına yansıdığını görüyoruz. Karta sahip olan müşterilerimize çeşitli avantajlar sunuluyor. Bunlardan bazıları şöyle; Bir yıl boyunca her hangi bir kart ücreti almıyoruz. İlk açılışta müşterilerimize 50 TL’ye yakın bonus para veriyoruz. Harcanan her tutardan kulübe bizim tarafımızdan komisyon aktarılıyor. Bank Asya takımı olmamıza rağmen genel merkezimiz bu kartın taraftarla buluşmasını sağladı. Bizde Rizespor taraftarları olarak hedefimizi 53 bin kart sahibi yapmak. Bunu gelecek senelerde başaracağımıza inanıyorum. Dileyen herkes 4440800’den, İnternet sitemizden, Çaykur Rizespor’un resmi sitesinden, telefonunuzdan Rize boşluk TC Kimlik no nuzu yazarak 3280’e göndererek te başvuru yapabilirsiniz.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.