Çaykur'a yeni pazarlama sistemi

Çaykur'a yeni pazarlama sistemi

Çaykur pazarlama ağını süpervizörlerle güçlendirdi. 50 yeni süpervizör göreve başladı

 Çaykur pazarlama ağını teknolojinin ve çağın gereklerini karşılayacak düzeye çıkartmak için 2012’ye hızlı girdi.
 
 Çaykur, İlk pazarlama hamlesi olarak pazarı yerinde takip ederek gerekli müdahaleleri yapacak olan 50 kişilik süpervizör kadrosu kurdu.
 
  Sıcak satış noktalarında tüketiciyle birebir diyalog kurup satış ve dağıtım ağını kontrol edecek olan 50 kişilik süpervizör ekibi Ankara’da yapılan eğitimin ardından Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu’nun katıldığı törenle kendilerine tahsis edilen Çaykur logolu aynı model ve renk 50 yeni araçla görev bölgelerinde göreve başladılar.
 
 
 Satış ve pazarlama faaliyetlerini çağın gerekliliklerini karşılayacak düzeye çıkartmak için çalışmalar yaptıklarını belirten Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu; “2012 yılında pazarlama ve satış faaliyetlerimizi daha etkin olarak yönetmek, artırmak, pazarımızı daha da büyütmek ve hizmet kalite çıtamızı yükseltmek doğrultusunda, Türkiye genelinde faaliyet gösteren bayilerimizi üzerinden 500 kişilik bir satış destek elemanı çalıştırmaya başladık. Bu elemanlarımızın tüm faaliyetlerini ve pazarda satışları daha yüksek oranlara çıkarmaya yönelik, 50 yeni Çaykur logolu araçla 50 kişilik süpervizor ekibimizde Ankara’da ki eğitimleri sonrasında çalışacakları şehirlere göndermiş olduk. İç ve dış pazarda çok daha güçlü satış ağına sahip olmak için, bundan sonrada pazarlamada yeni hamlelerimize devam edeceğiz.”dedi.





Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.