Çaykur'da yunus kaldırım dönemi bitti

Çaykur'da yunus kaldırım dönemi bitti

Önce yönetim kurulu üyeliği yenilenmeyen, ardından tüm yetkileri elinden alınan Çaykur Genel Müdür Yardımcılarından Yunus Kaldırım 24 Kasım´da resmi gazetede yayınlanan kararnameyle görevden resmen alındı. Yunus Kaldırım 15 yıl süre ile Çaykur´da Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulundu.

 Geride bıraktığımız Ağustos ayı içerisinde önce yönetim kurulu üyeliği uzatılmayan daha sonra tüm yetki ve görevlendirilmeleri elinden alınan ÇAYKURGenel Müdür Yardımcısı Yunus Kaldırım, 58 gün gibi uzun bir süre izine çıkmıştı.

24 Kasım 2012 tarihli resmi gazetede yayınlanan "üçlü kararname" ile başka bir göreve atanmak üzere resmen Genel Müdür Yardımcılığı görevinden alınmış oldu.
Uzun süredir görevden alınması gündemde olan Of´lu hemşehrimiz Yunus Kaldırım´ın resmen görevden alınmasıyla birlikte boşalan koltuğa kimin oturacağı ise henüz belli olmadı. Kulislerde bir çok isim dillendirilmekle birlikte yeni genel müdür yardımcısının kimin olacağı merak konusu. Koltuğun bir çok adayı olmasına karşın son sözü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan söyleyecek. İlerleyen günlerde yeni genel müdür yardımcısının atanması bekleniyor.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.