Çaykurspor Kupasını Aldı

Çaykurspor Kupasını Aldı

Rize Amatör futbolun güçlü kulüplerinden, Çaykurspor Kulübü U-17 ligi futbol takımı grubunda Rize şampiyonu oldu

Rize Belediyespor’la beraber, Rize ilini Türkiye Şampiyonalarında temsil etme hakkını kazanan, Çaykurspor U-17 takımının Şampiyonluk kupası, Çaykur Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı İmdat Sütlüoğlu’na makamında TFF Rize Futbol İl Temsilcisi Bilal Karafazlıoğlu tarafından takdim edildi.

Rize TFF’nın, Genel Müdür Sütlüoğlu’na Çaykurspor futbol takımının şampiyonluk kupası taktım ziyaretinde, Yine amatörler U-15 liginde 21 gol atarak, gol kralı olan Çaykurspor’lu genç futbolcu Sinan Yazıcı,ya, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu tarafından tebrik edilerek kulübü tarafından yaptırılan gol krallığı kupası verildi. Sütlüoğlu; Başarılı sporcunun bu başarısını uzun yıllar devam etmesi temennisinde bulunuldu.

Şampiyonluk kupası taktım töreninde konuşan, Çaykur Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı İmdat Sütlüoğlu,”Sosyal sorumluluk kapsamında futbolda altyapı başta olmak üzere, futbolun dışındaki çok sayıda sportif branşlarda, profesyonel ve amatör liglerde yıllardır çok sayıda spor takımına sahip olan kuruluşumuzun mevcut spor branşlarımıza desteğe devam edecektir. Rize’yi, Rize’mizin dışında temsil etme hakkı elde eden, tüm sporcularımızı, Antrenörlerimizi, yöneticilerimizi ve TFF Rize futbol il Temsilciliğimizi kutluyorum. Rize’nin dışında şehrimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil ederek, bu şampiyonluklarını sürdürecekleri inancıyla, başarılarının devamını diliyorum.”dedi.

 

Kupa töreninde konuşan, TFF Rize futbol il Temsilcisi Bilal Karafazlıoğlu “Çaykurspor Kulübü olarak diğer sportif branşlarda olduğu gibi, Rize futbolunda da, ilimizin gençliğine ve profesyonel sporcularının doğmasına uzun yıllar hizmet eden,  başarılı kulüplerimizdendir. Özellikle altyapı çalışmalarında Rize sporuna futbol ve diğer var olan branşlarda büyük katkılar sağlamaktadır. Yıllardır sporun altyapısına kazandırdığı yüzlerce isimden dolayı, Çaykur Genel Müdürümüz olarak sizi ve Çaykurspor Yönetim Kurulunuzu, Rize TFF İl Temsilcisi ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına da sizlere teşekkür ediyoruz. Bu önemli başarılarından dolayı, sizleri, kulüp yönetiminizi ve sporcularınızı tebrik ediyoruz.”dedi.

 


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.