Çaykur'un Yeni Hedefi İngiltere

Çaykur'un Yeni Hedefi İngiltere

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Çaykur'un Londra'da aldığı kalite ödülüyle poz verirken yeni hedeflerinin İngiltere ve İrlanda olduğunu açıkladı.

Çaykur'un bu yıl ikinci kez Word Consumer Academy yani Dünya Tüketici Akademisi tarafından kalite ödülü aldığını açıklayan Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Çaykur'un Londra'da aldığı ödülle birlikte poz verdi.

Sütlüoğlu yaptığı açıklamada Çaykur'un ikinci kez bu ödülü aldığını kaydederek, "Bu bizim açımızdan son derece önemli. Bu ödülün Çaykur’a,  Çaykur camiasına ve üreticilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu vesile ile gittiğim Londra’da pazar araştırması yapma, satıcılarla görüşüp tanışma fırsatını da bulduk." dedi.


Dünyada en çok çayın İngilizler tarafından tüketildiğini söyleyen Sütlüoğlu, "Çaykur'un Avrupa Birliği bayisiyle yapılan çalışmada başta Londra olmak üzere İngiltere genelinde ve İrlanda’da satış yapabilecek şirketlerle bağlantıları olduğunu ifade ederek ciddi anlamda çay tüketen İngiltere'ye önemli miktarda çay satışı yapmayı arzuladıklarını ve bu satışların gerçekleşmesi için altyapı zeminini hazırladıklarını açıkladı.

İngiltere ciddi manada çay tüketicisi bir ülkedir. İnşallah bu ülkeye de önemli miktarda çay satışlarımız önümüzdeki dönemlerde olacak. Bunun da alt yapısını bu vesile ile oluşturmuş olduk." dedi.

Sütlüoğlu, ayrıca Mart ayında İngiltere’de yapılacak fuara Çaykur olarak katılacaklarını belirterek bu fuarda çay satışlarını artırmayı ve Çaykur çayını daha iyi bir şekilde tanıtmayı hedeflediklerini kaydetti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.