ÇAYTV VE TÜM TELEVİZYONLARDA CANLI YAYINLANAN "TÜRKİYE TEK YÜREK" İSİMLİ YARDIM KAMPANYASINDA TÜRKİYE TEK YÜREK OLDU.BAĞIŞLAR SONRASI TOPLAM 115 MİLYAR 146 MİLYON 528 BİN TL TOPLANIRKEN, 9 MİLYON 10 BİN DE SMS BAĞI

ÇAYTV VE TÜM TELEVİZYONLARDA CANLI YAYINLANAN "TÜRKİYE TEK YÜREK" İSİMLİ YARDIM KAMPANYASINDA TÜRKİYE TEK YÜREK OLDU.BAĞIŞLAR SONRASI TOPLAM 115 MİLYAR 146 MİLYON 528 BİN TL TOPLANIRKEN, 9 MİLYON 10 BİN DE SMS BAĞIŞI YAPILDI

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 2 depremle sarsıldı.

Depremin ardından çalışmalar sürerken, hızlı bir toparlanma sürecine girildi.

Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizde büyük bir yıkıma sebep olan 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından tüm Türkiye yardım için seferber oldu.

Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketinin ardından milyonlarca vatandaş depremzedeler için düzenlenen yardım kampanyalarına destek oluyor.

Çaytv ve Tüm televizyonlarda ortak yapılan canlı yayında depremde zarar gören vatandaşlarımız için yardım toplandı.

Bağış 115 milyar TL'yi geçti
"Türkiye Tek Yürek" isimli yardım kampanyasında sevilen dizi ve program yüzlerinin toplayacağı yardımlar, AFAD ve Kızılay’a bağışlandı.

Yardım yayınında gece boyunca gelen bağışlar sonrası toplam 115 milyar 146 milyon 528 bin TL toplanırken, 9 milyon 10 bin de SMS bağışı yapıldı. 

RTÜK Başkanı Şahin: “RTÜK’teki çoklu SKAAS ekranımız gösteriyor ki Türkiye Tek Yürek”

 Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, “RTÜK’teki çoklu SKAAS ekranımız gösteriyor ki Türkiye Tek Yürek” dedi.
RTÜK Başkanı Şahin, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında yardım amaçlı Türkiye Tek Yürek ortak yayını üzerine paylaşımda bulundu. Başkan Şahin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “RTÜK’teki çoklu SKAAS ekranımız gösteriyor ki Türkiye Tek Yürek Duyarlı medyamıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Ortak canlı yayın devam ediyor” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum