Cem KARLIDAĞ Rize'nin Gururu Oldu

Cem KARLIDAĞ Rize'nin Gururu Oldu

Türkiye Üniversiteler arası Boks Şampiyonasında, 58 Üniversiteden boksörlerin katıldığı şampiyonada Türkiye İkincisi olan Cem KARLIDAĞ Rize’ye büyük sevinç yaşattı.

ürkiye Üniversite Sporları Federasyonu 2012 faaliyet kapsamında 24-29 Nisan 2012 tarihleri arasında Erzurum’da yapılan Türkiye Üniversiteler arası Boks Şampiyonasında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ni temsil eden 81 kiloda Cem KARLIDAĞ Türkiye ikincisi oldu.

58 Üniversiteden boksörlerin katıldığı şampiyonada Türkiye İkincisi olan Cem KARLIDAĞ Rize’ye büyük sevinç yaşattı. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ni 60 kiloda ise Fatih AYDIN temsil etti. Cem KARLIDAĞ, yaptığı bu dereceden dolayı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ni Avrupa ve Dünya şampiyonalarına katılacak üniversiteler arası Türkiye Milli Boks takımında temsil etmeye hak kazandı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif YILMAZ, Türkiye İkincisi olan Cem KARLIDAĞ ve 60 kiloda Fatih AYDIN’nı tebrik etti. YILMAZ, sporcu öğrencilerini çalıştıran Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü boks antrenörü Celal SARI’ya ve İl Müdürü Ömer KALKAN’a da teşekkür etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.