Chp’li vekillerin rize ziyaretleri

Chp’li vekillerin rize ziyaretleri

Vekiller balıkçıların sorunlarını dinledi

Birkaç gün önce Rize’nin sorunlarını tespit etmek amacıyla kente gelen CHP'li 8 milletvekili, ziyaretlerini sürdürüyor.

Tekirdağ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Candan Yüceer, İstanbul Milletvekilleri Süleyman Çelebi ve Melda Onur, Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Ordu Milletvekili İdris Yıldız ve Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan bugün ilk olarak Atatürk düşünce derneğini ardından da balıkçılar derneğini ziyaret etti.

İlk olarak Atatürk düşünce derneğinde bir araya gelen vekiller ve beraberindekiler gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi. Atatürkçülükten vazgeçmenin cumhuriyet ve bu ülkeden vazgeçmek olduğunu ifade eden vekiller bu düşünceyle hareket edenlere dikkat çektiler.

Vekillerden Süleyman Çelebi de yeni anayasada nelerden ödün vermeyeceklerini sıraladı.

CHP’li heyet ardından balıkçılar derneğine geçti. Burada balıkçıların ve ilçe kooperatif başkanlarının sorunlarını dinleyen vekiller kıyı kanununda ki sıkıntıları da masaya yatırdılar.

Rize CHP il başkanı Mehmet Aslankaya, balıkçıların sıkıntılarını genel başkan kemal kılıçdaroğlu’nun Rize ziyaretinde kendisine anlattığını ifade etti.

Balıkçılar, il ve ilçe kooperatif başkanları sıkıntılarını chp’li vekillere anlattı.

Vekillerden Süleyman Çelebi, İlhan Demiröz konuyla ilgili yasal bir düzenleme yapacaklarını belirterek, en küçük detayları araştıracaklarını söylediler.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.