Çorum'da Piknik Faciayla Sonuçlandı

Çorum'da Piknik Faciayla Sonuçlandı

Çorum’da pikniğe giden ailenin içinde çocuklarının bulunduğu otomobil freni boşalarak gölete uçtu. Çocuklarını kurtarmaya çalışan baba, 2 çocuğu ve onları kurtarmaya çalışan bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre göre, Çorum Devlet hastanesi Acil Servisi’nde görevli Hacı Veli Zeren, nöbet çıkışı ailesini de alarak Seydim göletine pikniğe gitti. Zeren, aracını göletin yakınında bulunan bir yere park etti. Çocukları arabada oyun oynayan Zerin ise, eşi Dilek Güllü Zeren piknik sepetini boşaltırken çocukları Tuğba Zeren ve Musa Bera Zeren ile birlikte piknik sepetinin yerleştirmeye başladı. Bir süre freni boşalan otomobil gölete uçtu. Durumu gören baba çocuklarını kurtarmak için suya atladı. Baba Zeren, uzun uğraşlar sonucu gölete düşen aracın arka camını kırarak bir çocuğu kurtarmayı başarmasına rağmen suda kayboldu. Bir süre sonra durumu gören Halil Özçilingir de suya atlayarak talihsiz babaya yardım etmeye çalıştı. Çırpınışları fayda etmeyen Hacı Veli Zeren ve çocukları ile onları kurtarmak için suya giren Mustafa Özçilingir suda kayboldu.
Olayın duyulmasının ardından bölgeye İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra jandarma ve sağlık görevlileri sevk edildi. Dalgıç ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından 4 kişinin cesedi sudan çıkarıldı. Olayı duyan Zeren’in yakınları sinir krizleri geçirirken, sudan çıkarılan cesetler otopsi için Çorum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.













+









Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.