Cübbeli Hoca hastaneye kaldırıldı

Cübbeli Hoca hastaneye kaldırıldı

Sevk kararı sonrası rahatsızlanan Cübbeli Ahmet Hoca, hastaneye kaldırıldı.

Karagümrük çetesine yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan ve aralarına 'Cübbeli Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün de bulunduğu 13 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde adliyeye getirildi.

Savcılık sorgusunun ardından Cübbeli Ahmet Hoca'nın da aralarında bulunduğu 7 kişi tutuklanmaları istemiyle nöbetçi İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi. İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ali Uysal tarafından sorgulanan zanlılardan 6 kişi ise serbest bırakıldı.
SORGUSU 5 SAAT SÜRDÜ

Eski Türkiye güzeli Neslihan Önder de sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Cübbeli Ahmet Hoca'nın savcılık sorgusu 5 saat sürdü.

CÜBBELİ HOCA HASTANEYE KALDIRILDI

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinde savcılıkça sorgulanmasının ardından 6 şüpheliyle birlikte tutuklama istemiyle İstanbul Nöbetçi 10. Ağır Ceza Mahkemesine sevk edilen Cübbeli Ahmet Hoca'nın, mahkemeye çıkmadan önce şekerinin yükseldiği ve adliyeye çağrılan ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldığı belirtildi. Cübbeli Hoca'nın halen hastanede tedavi gördüğü kaydedildi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.