Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Koronavirüs Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Koronavirüs Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrasında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüs aşısıyla ilişkili olarak Çin Dışişleri Bakanı ile görüştüğünü ve aşılamayı mayıs-haziran ayları gibi bitirmeyi temenni ettiklerini söyledi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Üsküdar'daki Kerem Aydınlar Camisi'nde kıldı. Cuma namazı için Üsküdar Kısıklı'daki konutundan Kerem Aydınlar Camisi'ne geçti.

Erdoğan'a, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de eşlik etti.

Koronavirüs ile ilgli açıklama yapan Erdoğan, ''Tabii ben şu an itibariyle Bakanımızın açıklamasını bizzat kendisinden dinlemiş değilim fakat süreç ne getirir ne götürür tam göremiyoruz. Temenni ederiz ki mayıs, haziran gibi bu iş tamamlansın, bitsin. Temenni ediyoruz ki yaz mevsimine çok daha huzurlu şekilde girmiş olalım. Çin Dışişleri Bakanı ile de bunları etraflıca görüştük. Çin'den aldığımız aşılar dışında, bizim Çin'le yaptığımız ilk anlaşma 100 milyon faz aşıydı. 50 milyon faz aşı bize henüz ulaşmış değil. Şubat sonu bize ulaşacaktı. 50 milyon aşıyı süratle bekliyoruz. 50 milyon faz aşı bize henüz ulaşmış değil. Şubat sonu bize ulaşacaktı. 50 milyon aşıyı süratle bekliyoruz. Dün kendilerine bunu tekrar hatırlattım'' dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.