CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA 13. RİZE TANITIM GÜNLERİ İSTANBUL’DA BAŞLADI. RİZELİ BAKAN OSMAN AŞKIN BAK, RİZE VALİSİ VE BELEDİYE-DERNEK BAŞKANLARI-STK BAŞKANLARI RİZE TANITIM GÜNLERİNE KATILDI. ÇAYTV CANLI YAYINLADI

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA 13. RİZE TANITIM GÜNLERİ İSTANBUL’DA BAŞLADI.

Rize İstanbul’da Bir Kez Daha Görücüye Çıktı. Rize Dernekler Federasyonu Tarafından Düzenlenen 13. Rize Tanıtım Günlerinin Açılışı Yapıldı. Atatürk Havalimanı Etkinlik Alanında 3 Aralık Akşamına Kadar Sürecek Rize Tanıtım Günlerinin Açılışına, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Gençlik Ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İstanbul Valisi Davut Gül, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rteü Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Dernek Başkanları, Rize İlçe Belediye Başkanları, Kaymakamlar Ve Stk Başkanları Katıldı. İstanbul’da Yaşayan Rizeliler Bu Tanıtım Günleri Etkinliğinde Bir Nebzede Ola Memleket Hasretini Gidermiş Olacak.

rize-gunleri.jpeg

Rize Dernekler Federasyonu tarafından İstanbul'da Atatürk Havalimanı etkinlik alanında düzenlenen 13. Rize Tanıtım Günlerinin açılışı gerçekleştirildi. Etkinliğin açılış konuşmasını Rize Dernekler Federasyonu Başkanı Hasan Başça yaptı.


Rize Dernekler ve Vakıflar Birliği Başkanı Recep Albayrak, selamlama konuşması yaptı.
13. Rize tanıtım günlerine katılan İstanbul Valisi Davut Gül, Rize ve Rizelilerden övgüyle söz etti.
Rize eniştesi olduğunu belirten Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider çıkaran Rizelilere teşekkür etti.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ise İstanbul’da yaşayan Rizelileri memlekete davet etti.
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize’nin bütün renklerinin bu etkinlikte yer alacağını söyledi.
Rize'nin büyük bir potansiyeli olduğunu söyleyen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, herkesi Rize’ye davet etti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.
Türkiye'nin konumu itibarıyla dünya coğrafyasındaki en önemli ülkelerden biri olduğunu kaydeden Yazıcı, Rize'nin de Türkiye coğrafyasının en önemli noktalarından birinde yer aldığını söyledi.
Türkiye'nin haksızlık karşısında dik duran Rizeli bir lideri olduğunu belirten Yazıcı, Türkiye Yüzyılı'nı belirlenen hedefler doğrultusunda hep birlikte inşa edeceklerini dile getirdi.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.