Damada öyle bir şaka yaptılar ki...

Damada öyle bir şaka yaptılar ki...

Aydın'da dünya evine giren çiftin nikah törenleri, damadın arkadaşlarının yaptığı şaka nedeniyle...

AYDIN'ın Söke İlçesi'nde evlenen Deniz Sarınç ile Toygun Sapanlı, nikah törenlerini, arkadaşlarının yaptığı bir şaka nedeniyle ömür boyu farklı hatırlayacaklar. İmzaların ardından nikah şahidi olan arkadaşları çifte "Ömür boyu ayrılmayın" diyerek kelepçe taktı. Takı töreni öncesi önce gelinin bileğindeki kilit açıldı, ardından damadın bileğine sıra geldiğinde anahtar kırıldı. Stresli dakikalar yaşanırken, kelepçeden nikah sonrasında gittiği çilingirde kurtulan damat Toygun Sapanlı, "Bu olay bizim yaşamımızda tatlı bir anı olarak kalacak" dedi.

Önceki dönem Söke Belediye Başkan Yardımcısı olan Hatice Sarınç ve müzik öğretmeni Şerafettin Sarınç'ın kızı öğretmen Deniz Sarınç ile İzmir'de bir ilaç firmasında çalışan Toygun Sapanlı, Söke Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonu'nda düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdi. Kalabalık davetli grubunun bulunduğu nikah, gayet normal başladı. Genç çiftin şahitliklerini arkadaşları Gökçe Eyüpgiller ve Serkan Kırbaş yaptı.

Evlendirme memuru Hülya Karagöz'ün esprileriyle renklenen nikah töreni atılan imzalarla sona ererken, birden işin rengi değişti. Nikah şahitleri, "Genç çifte ilk hediyelerini biz vermek istiyoruz2 diyerek bir sürpriz yaptı. Yanlarında getirdikleri kelepçeyi çıkartan şahitler, kelepçenin bir halkasını damat Sapanlı'nın sağ bileğine, diğer halkasını da gelin Sapanlı'nın sol bileğine taktı ve "Ömür boyu ayrılmayın" dedi. Şahitlerin yaptığı bu şaka salondaki davetliler tarafından alkışlanırken, çiçeği burnundaki çift de "Bir ömür boyu ayrılmayacağız" diye söz verdi.

STRES BAŞLIYOR

Neşeli dakikaların ardından damadın isteğiyle şakayı yapan arkadaşları, kelepçeyi çıkarmak için harekete geçti. Önce gelin hanımın bileğindeki kilit açıldı, ardından damadın bileğine sıra geldiğinde anahtar kırıldı. Damadın sağ bileğinde kalan kelepçeyi gören ve çıkarmak için verilen uğraşı izleyen davetliler, bunu da şakanın devamı zannetti.

SAÇ TOKASI KULLANILDI, EMNİYETE TELEFON EDİLDİ

Damat Sapanlı'nın bileğinde kalan halkanın açılması için saç tokası bile kullanıldı, hatta gelinin polis olan bir kadın arkadaşından yardım istendi. Ancak çabalar sonuç vermeyince Söke Emniyet Müdürlüğü'ne telefon edildi. Gelen polisler de kelepçeyi açamayınca damat Sapanlı, takı töreninin gecikmemesi için sağ bileğinde sallanan kelepçe ile tebrikleri kabul etti. Toygun Sapanlı zaman zaman kelepçenin sallanan ucunu avucunda sakladı.

ÇİLİNGİRDE KURTULDU

Nikahın bitmesinin ardından soluğu çilingirde alan ve burada bileğindeki kelepçeden kurtulan damat Sapanlı, "Nikah masasına oturmak için tam yedi yıldır bekledik. Dünyanın en mutlu çifti biziz. Arkadaşlarımızın yaptığı bu esprinin böyle sonuçlanacağını kimse tahmin etmezdi. Bu olay bizim yaşamımızda tatlı bir anı olarak kalacak" dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.