Deco House Mobilya ,Dekorasyon Ve Milat Yapı Hizmete Açıldı

Deco House Mobilya ,Dekorasyon Ve Milat Yapı Hizmete Açıldı

Rize’de Şafak Torlak Murat Kul ve Ümit Kal ortalığı ile hizmet vermeye başlayan ‘Deco House’ mobilya ve dekorasyon mağazası ile milat yapı düzenlenen törenler ile hizmete açıldı

Çay televizyonu ekranlarından canlı yayınlanan açılış törenine Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal İyidere belediye başkanı  Ahmet Mete Çaykent belediye başkanı Mehmet Kazancı sivil toplum örgüt başkanları ve çok sayıda işadamı katıldı.
İlk açılış kale yolu üzerinde gerçekleştirilirken burada konuşan Ak Parti Rize milletvekili Hasan Karal gençlerimize istihdam sağlayan bu 3 değerli kardeşimizi tebrik ediyorum dedi.
Ardından işyeri açılış kurdelesi kesilirken işyeri çalışanları kendi üretimleri olan ürünler hakkında bilgiler verdiler
İşyerinin en ilginç çeken noktası ise evlere ve işyerlerine farklı bir görünüm kazandıran şömine oldu şöminenin teknik özelliği hakkında bilgiler verildi.
Ardından konuşan işyeri ortaklarından Şafak Torlak açılış dolayısı ile yakın zamanda başlayacakları binanın teknik özellikleri hakkında bilgiler verdi.
Sonrasında ise aynı işyerlerine ait Show Room açılış İyidere yolu üzerinde torlak petrol yanında katılımcılar tarafından kesilen kurdele ile hizmete açıldı.
Kendi imalatlarını halkla buluşturan Deco House ve milat yapı vatandaşa ortalama yüzde30  oranında bir ekonomik gelir sağlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.