Derepazarı'nda Necip Çelik Dönemi

Derepazarı'nda Necip Çelik Dönemi

AK Parti Derepazarı İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi, Derepazarı Belediye Düğün Salonunda Gerçekleştirildi.

Divan başkanlığını AK Parti Rize İl Teşkilat Başkanı Hakan Gültekin’in yaptığı kongrede, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, AK Parti Rize il Teşkilatı, Partililer ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi


Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kongrede divanın belirlenmesinin ardından konuşmacılara söz verildi. Kongrede sırasıyla AK Parti Derepazarı İlçe Başkanı Yakup Samangül, Derepazarı belediye başkanı Şaban Kalça, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar kürsüye çıktılar.  Konuşmaların ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kongreye yönelik telgrafı okundu ve uzun süre alkışlandı.


AK Parti Derepazarı ilçe başkanlığı 4. Olağan kongresi belediye düğün salonunda gerçekleştirildi. Bu kongreyle Yakup Samangül AK Parti Derepazarı İlçe Başkanlığı görevini Necip Çelik’e devretti. Özellikle kadın delegelerin kongreye gösterdikleri ilgi gözden kaçmadı.


  AK Parti Büyük Bir Ailedir

Tek liste olarak girilen kongrede görevini Necip Çelik’e devreden AK Parti Derepazarı ilçe Başkanı Yakup Samangül yaptığı konuşmada AK Parti teşkilatının büyük bir aile olduğunu vurgulayarak “İnsanı yücelt ki devlet yücelsin anlayışına sahip bir siyasi hareketin mensubu olmaktan dolayı gururluyum. Bugün burada görevimi devredeceğim arkadaşlarıma başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Derepazarı’nı üç Kat Büyüttük

Derepazarı Belediye başkanı Şaban Kalça kongre kürsüsünde selamlama konuşmasının ardından Derepazarı2nda gerçekleştirdikleri projelere değinirken “Belediye olarak dolgu sahasının %80’inin doldurarak ilçemizin alanını üç kat büyüttük. Dolgu alanında il bazında hizmet veren bir futbol sahası gerçekleştirdik. Bu çalışmalarda bizlerden desteğini esirgemeyen Sayın başbakanımıza, Rize milletvekillerimize ve il bakanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.



O bizim Yakup Abimiz

Kongrede yaptığı konuşmasında Yakup Samangül’ün Derepazarı için yıllardan beri çalıştığını belirten Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı; “O bizim yine Yakup abimiz olarak kalacaktır. Ben, il genel meclisi üyesi olarak bulunduğu çalışmalarında başarılar diliyorum. Yapmış olduğu hizmetlerden dolayı da kendisine teşekkür ediyorum. Yeni seçilecek olan arkadaşlarımıza da şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, kongrede yaptığı konuşmaya Ankara’da gerçekleştirilen il başkanları toplantısında baş başa başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Rize Teşkilatına yönelik mesajını ileterek başladı.

Derepazarı 4. Olağan kongresinde milletvekillerinin bulunamama durumuna değinen İl Başkanı hikmet Ayar, “Mecliste İç tüzük değişikliğine yönelik yoğun bir şekilde süren çalışmalar sebebiyle illerine gidecek olan bütün vekillerin izinleri kaldırıldı. Sayın vekillerimiz de bu sebeple burada bulunamıyorlar.” Diye konuştu.



Her Derepazarlı’nın AK Partili Olma Hakkı Vardır

Seçimlerde Derepazarı’nın her zaman çıtayı yüksek tuttuğunu belirten Başkan Ayar, “Bu sonuçlarda Sayın ilçe Başkanım Yakup Samangül’ün katkısı büyüktür. Kendisine hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Her Derepazarlı’nın AK Partili olma hakkı vardır. Şuanda her Derepazarlı AK Partili Değildir. Demek ki daha yolumuz var. Oranı % 90’ların üzerine çıkarmak bu teşkilatların görevi olacak. Bunu yapacağınıza da gerçekten inandığımı belirtmek isterim.” İfadelerini kullandı. 





Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.