Deriner Barajı Su Çıkışında Erkek Cesedi Bulundu

Deriner Barajı Su Çıkışında Erkek Cesedi Bulundu

Artvin'de kısa süre önce su tutulmaya başlanan Deriner Barajı'nda erkek cesedi bulundu.

  Artvin'de kısa süre önce su tutulmaya başlanan Deriner Barajı'nda erkek cesedi bulundu. Barajın su çıkışında bulunan cesedin, Yusufeli İlçesi'nde geçen sene kamyonetle Çoruh Nehri'ne düşerek kaybolan iki mühendisten Orhan Kemal Ulusoy'a ait olabileceği belirtildi.

Bugün sabah saatlerinde, Deriner Barajı'nın su çıkışında bir ceset görüldü. Yapılan çalışmalar sonrasında çıkartılan erkek cesedi, kimlik tespiti için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cesedin, Yusufeli İlçesi'nde geçen sene kamyonetle Çoruh Nehri'ne düşerek kaybolan mühendislerden Orhan Kemal Ulusoy'a ait olabileceği belirtildi.

KAMYONETLE ÇORUH NEHRİ'NE DÜŞTÜLER

 Yusufeli'ne 30 kilometre uzaklıktaki Artvin Barajı inşaatında çalışan mühendisler Orhan Kemal Ulusoy ile Hüseyin Dervişoğlu, 22 Nisan'da 2011'de, 34 FG 9540 plakalı kamyonetle şantiyeye gitmek üzere yola çıktı. Ancak, iki mühendise cep telefonları ile ulaşamayan arkadaşları bunun üzerine yetkililere haber verdi ve arama çalışması başlatıldı. Çalışmalar sonrasında mühendislerin kamyoneti, Artvin-Yusufeli Karayolu'nun 63'üncü kilometresindeki Narlık mevkiinde, Çoruh Nehri'nde bulundu. Bölgeye sevk edilen kurtarma ekiplerince uzun süren çalışmaların ardından çıkartılan araçta mühendisler bulunamadı. Olay sonrasında cesetleri bulabilmek için aylardır sürdürülen çalışmalardan da bir sonuç alınamadı.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.