Diyalog Rize'yi Kalkındırır

Diyalog Rize'yi Kalkındırır

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Rize'deki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

Başkan Ayar beraberinde İl Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Kosif, Musa Serdaroğlu, Mehmet Şehitoğlu, Sinan Oğur ve Merkez İlçe Başkanı Ali Yazıcı ile birlikte İlk olarak Rize Sanayici ve İş Adamları Derneği'ni ziyaret etti.

 

Burada Dernek Başkanı Mustafa Külünkoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Kendisine iletilen sorunları çözümü noktasında elinden geleni yapacağını söyledi.

 



Rize Sanayici ve İş Adamları Derneği ziyaretinin ardından Rize Ticaret Borsası'na geçen Ayar, Borsa Başkanı Mehmet Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Ayar, burada yaptığı konuşmada, ''Siyasal, sosyal ve ekonomik tüm guruplarının Rize toplumunu oluşturan tüm dinamiklerin Rize'nin modernleşme, kalkınma hamlelerindeki karar süreçlerine müdahil olmalarını, katkı vermelerini arzuluyoruz" dedi.

 

İktidar partisi olarak sivil toplum örgütlerimizin kentin yönetiminde görüş ve eleştirileriyle söz sahibi olmalarını arzuladıklarını ifade eden Başkan Ayar, ''Bu vesileyle özellikle son üç yılda çok daha düzenli olmak üzere sürekli sivil toplum örgütlerimizin başkan ve yöneticiyle bir araya geliyor, Rize'nin menfaatleri için görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bu zemini hem il başkanı düzeyinde, hem milletvekili düzeyinde, hem de bakan düzeyinde oluşturmaya gayret gösteriyoruz. Şunu çok iyi biliyoruz ki bu istişarelerden kazanan Rize olacaktır.

Bugün bu amaçla RİSİAD ve Ticaret Borsamızı ziyaret etmiş bulunuyoruz. Başkanlarımızın Rize ile ilgili, Rize'ye yapılan yatırımlarla ilgili ve Rize'ye yapılması gerekenlerle ilgili görüşlerini, düşüncelerini ve eleştirilerini aldık. İktidar partisi olarak karar süreçlerinde bu görüş ve eleştirilerden son derece istifade edeceğiz. Yukarıda belirttiğim gibi bu diyalog ortamından en büyük istifadeyi Rize sağlayacaktır.''diye konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.