Diyanet Bir Sen Genel Başkanı Hasan TÜRÜT ; 3600 Ek Gösterge Tüm Memurları Kapsamalı !

Diyanet Bir Sen Genel Başkanı Hasan TÜRÜT ; 3600 Ek Gösterge Tüm Memurları Kapsamalı !

Sayın Cumhurbaşkanımızın vadi olan 3600 Ek gösterge yapılan son açıklamalara göre artık sonuçlanmak üzeredir.

İki önemli hususa dikkat çekmek istiyorum ; 
1. Tüm memurlara ve memur emeklilerine  ekonomik ve sosyal huzur vermeyen bir çalışma yapılmamalıdır, henüz son karar verilmeden ilgili ve yetkili herkesin dikkatini çekmek istiyoruz. Lütfen memurlar arasında ayırım yapmayınız. Değişmesi gereken kanunlar buna göre düzenlenmeli ve verilecek son karar tüm vicdanları rahatlatmalıdır.
2. Sendikacılıkta sınıfta kalmış ve sendikal adaletsizliğe imza atmış 600 TL seyyanen zam deyip ayda 80 TL' ye tekabül eden sendikal ikramiye ile memurları aldatmaya çalışan, buda yetmemiş gibi bunu 'da tüm memurlara reva göremeyen, Ariyetten

Memurları önce; 
*Sendikalı sendikasız diye ikiye bölen, 
*Sözleşmeli , sözleşmesiz diyerek kurum çalışanları ayrıştıran,
*Sendikalı memurları % 1 altı, % 1 üstü diye ayırıp, kendi saltanatlarına memurları mecbur kılma teşebbüsünde bulunan, 
*Sendikaların kurulma, çalışma yarışına ve barışına kısıtlama getiren sendikal hukuku yok sayan MEMUR-SEN hiç sıkılmadan utanmadan 3600 Ek gösterge konusunda sanki kendi teklifi ve kazanımı gibi konuşmalar yapıyor.
Tüm memur kardeşlerime sesleniyorum. Bu anlayışı hazmedebiliyorsanız sözün bittiği yerdeyiz. Demek ki böyle bir sendikal anlayışa layığız. 80 TL bizi cezbediyorsa susturabilecekse o zaman yapacak bir şey yok.
Haktan hukuktan adaletten hoşgörüden uzak bir sendikal yapıyla tek başın' ada olsa DİYANET BİR-SEN olarak mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir.  
Haklı azınlık, haksız çoğunluğa her zaman galip gelmiştir. Diyanet Bir-Sen 'li olmak "Hakkın ve Haklının Gür Sesi" olmaktır.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.