Diyarbakır'da inanılmaz soygun

Diyarbakır'da inanılmaz soygun

Çalıştığı bankanın parasını transfer eden güvenlikçi 2 milyon dolarla kayıplara karıştı.

Diyarbakır'da, çalıştığı bankaya ait parayı transfer eden bir güvenlikçi, birlikte araçta bulunduğu arkadaşını tabanca ile etkisiz hale getirip, aracın bagajna kilitleyerek bankaya ait içerisinde yaklaşık 2 milyon dolar bulunan torba ile kayıplara karıştı.

YÜKSEK MÜZİK SESİ GELİNCE...

Araçtaki yüksek müzik sesinden rahatsız olan mahalle sakinlerinin durumu polise bildirmesi ile olay yerine gelen polis bagaja kitlenen güvenlikçiyi kurtarırken, paraları alarak kaçan güvenlikçinin yakalanması için operasyon başlattı.

Merkez Bağlar ilçesinde bulunan bir bankada güvenlik görevlisi olarak çalışan 26 yaşındaki Selahattin Aktürk, içerisinde yaklaşık 4 milyon dolar olan iki torbayı bugün saat 10.30 sıralarında hava alanına götürmek üzere yola çıktı.

4 MİLYONUN 2 MİLYONUNU ALDI

Bankaya ait zırhlı araç ve aracı kullanan ancak adı açıklanmayan başka güvenlikçi ile yola çıkan Aktürk, iddiaları göre tabancası ile aracı kullanan güvenlikçiyi etkisiz hale getirip Şeyhşamil Mahallesi Cengizler Caddesi 563'üncü sokakta durdurdu. Güvenlik kameraları ve MOBESE kameralarının bulunmadığı sokakta tabanca ile arkadaşını etkisiz hale getirip aracın bagajına kitleyen Aktürk, araçtaki müziğin sesini de sonuna kadar açarak 2 milyon dolarlık torba ile kayıplara karıştı.

1 YILDIR O BANKADAYDI

Mahalle sakinlerinin müzik sesinden rahatsız olması üzerine durum polise bildirildi. Olay yerine gelen polis, aracın kapılarının kapalı olduğunu ve bagajda birinin bulunduğunu öğrenince aracın kapıları açıldı. Aracın bagajında kitlenen güvenlikçi olayı polise anlatırken, polis yaklaşık 2 milyon dolar ile kayıplara karışan Selahattin Aktürk'ün yakalanması için operasyon başlattı. Çalıştığı bankanın paraları ile kayıplara karışan güvenlikçi Selahattin Aktürk'ün yaklaşık bir yıldır bankada çalıştığı belirtildi. (Posta)


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.