Doğalgazdan Tasarruf Yöntemleri

Doğalgazdan Tasarruf Yöntemleri

Türkiye’nin birçok illinde yaygınlaşmaya başlayan doğalgaz kullanımı Rize merkez’de yüzde altmışlık bir kullanım oranına sahip olmaya başladı.

Doğalgaz kullanırken hem tasarruf etmek hem de verimli kullanmak için birçok noktaya dikkat etmek gerekir bunların başında ise yapılacak tesisatı iyi seçmek gerekiyor.

İşte püf noktalarıyla ilgili bilmemiz gerekenleri Vaillant Rize şube müdürü Murat Bakırcı  yapmış olduğu açıklamasında doğalgazda verimi en fazla etkileyen unsurun tesisat olduğunu dile getirdi.Bakırcı kombimiz ne kadar kaliteli olursa olsun yapılan tesisat kaliteli değilse ısınmada sorunlar yaşanacağını ifade etti.

Bir diğer hususunda evden uzun süreli ayrılma durumu yok ise kombinin kapatılmaması gerektiğini  ortam sıcaklığını ayarlamak için de manüel veya dijital derecelerin kullanılabileceği söyledi.

Bakırcı en önemli unsurlardan bir tanesinin ise evde belli yerlerde radyatörlerin kapılmasının doğru bir düşünce sanıldığını aslında bunun yapılan en büyük yanlışları başında geldiğini söyledi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.