Doka, Yatırımcıları Bekliyor

Doka, Yatırımcıları Bekliyor

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Rize Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Fatih Özdemir, Ajans’ın desteklerinden yaralanmak isteyenleri beklediklerini söyledi.

MÜSİAD Rize Şubesi tarafından düzenlenen Müstakil Düşünceler Toplantısı’nın bu haftaki konuğu, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı(DOKA) Rize Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Fatih Özdemir oldu. MÜSİAD Rize Şubesi konferans salonunda, MÜSİAD ve Gençlik Kurulu üyelerinin katılımıyla yapıldı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesinde yapılan ‘Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı mali destek ve hibeleri’ konusundaki ‘Müstakil Düşünceler’ toplantısının açış konuşmasında MÜSİAD Rize Şube Başkanı Cem Temizel, ekonomisi güçlü, yenilikçi ve rekabetçi sosyal yönden gelişmiş ve altyapısını tamamlamış, sürdürülebilir çevre ve yüksek yaşam kalitesine sahip bir bölge oluşturmak için 2009 yılında kurulduğunu hatırlatarak; Ajans’ın sağlayacağı mali destek enstrümanlarıyla, kamu, özel ve sivil toplum kuruluşları arasında bir katalizör rolü oynayarak bölgede kalkınmışlığı artıracağına inandığını söyledi. Temizel, “Kâr amacı gütmeyen çabuk karar alıp hızlı uygulama yapan bir yapıya sahip olan Ajans’tan üyelerimizin azami ölçüde faydalanmasını arzu etmekteyiz” dedi.

DOKA Rize Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Fatih Özdemir, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (DOKA) faaliyet gösterdiği bölgenin altı ili kapsadığını ve bu illerin Artvin, Rize, Trabzon, Giresun, Gümüşhane, Ordu olduğunu belirtti. Genel sekreterliği Trabzon’da bulunan DOKA’nın kısa bir tanıtımını yapan Özdemir, Ajans’ın sağladığı mali destek ve hibelere ilişkin bilgiler verdi.

Ajans’ın verdiği desteklerden nasıl yararlanılabilecekleri konusunda MÜSİAD üyelerine detaylı bilgiler veren DOKA Rize Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Fatih Özdemir, “Ajans’tan destek alabilmek çok kolaydır. Proje hazırlamak da sanıldığı gibi zor ve meşakkatli değildir. Desteklerden yararlanmak isteyenler, internet sayfamızdan (www.doka.org.tr) veya Rize Ticaret Borsası binasının giriş katında bulunan Rize Yatırım Ofisimizden bilgi alabilirler” şeklinde konuştu.

Yaklaşık 3 saat süren toplantı sonunda Özdemir, MÜSİAD üyelerinin sorularını cevaplandırdı. Toplantının sonunda Temizel, günün anısına Fatih Özdemir’e işlemeli çay takımı hediye etti.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.