DP Genel Başkanı Gültekin Uysal: “Aşılamada basın çalışanlarına öncelik verilmesi talebimizdir”

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Anadolu Yayıncılar Derneği’ni ziyaret etti. Derneği ziyaret eden Genel Başkan Uysal, önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Uysal, ''Koronavirüs aşılamalarında basın mensuplarına öncelik tanınmalıdır'' dedi.

Gece gündüz çalışan basın emekçilerine aşılamada öncelik verilmesi gerektiğini söyleyen Genel Başkan Uysal, “Buradan Sağlık Bakanlığımıza bir çağrı yapmak isterim Bu süreçte fedakârlık gösteren basın emekçilerimize öncelik verilmesi Demokrat Parti olarak talebimizdir” dedi.

Açıklamalarında yerel medyanın desteklenmesi gerektiğini dile getiren Başkan Uysal, “Yerel medya çok pahalı bir faaliyet alanı haline getirildi. Ulusal çapa rekabet edebilmek çok kolay değil ama teknolojinin getirdiği imkânlar var. Nitelikli içerik üretebilmek bu rekabette yerel genel fark etmeksizin fark yaratabilecek bir süreç” şeklinde konuştu.

Ziyarete Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Engin Yurt ’ta katıldı.

Dernek Başkanı Burhan, nazik ziyareti ve basın çalışanlarına aşıda öncelik verilmesi talebi için Genel Başkan Uysal’a teşekkürlerini iletti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.