Dr. Hatice Duçem yazdığı "Deprem Zelzele" şarkısının gelirini bağışlayacak

Dr. Hatice Duçem yazdığı "Deprem Zelzele" şarkısının gelirini bağışlayacak

Hatice Duçem yazdığı "Deprem Zelzele" şarkısının gelirini bağışlayacak

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ili derinden etkileyen deprem için Hatice Duçem, yazmış olduğu "Deprem Zelzele" şarkısının gelirini depremzedelere bağışlayacak. Doktor ve müzisyen olan Hatice Duçem, Deprem bölgelerinden biri olan Adıyaman'da gönüllü olarak sağlık hizmeti verirken bir depremzedenin sözlerinden etkilenerek "Deprem Zelzele" şarkısını yazdığını ifade etti.

Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde doktor olan Hatice Duçem UMKE gönüllüsü olarak Adıyaman'ın Şeref Cengiz İlkokulu'nun bahçesinde kurulan çadırda depremzedelere destek olmaya çalıştı. 

Hatice Duçem deprem bölgesinde "Deprem Zelzele" şarkısını yazdı .

doktor-14.jpg
Çadırda hastaları tedavi eden UMKE gönüllüsü Hatice Duçem bir depremzededen etkilenerek "Deprem Zelzele" şarkısını yazdı. Şarkıyı sosyal medya hesaplarından paylaşan Doktor Hatice Duçem, ''Bir depremzedenin sözlerinden etkilendim. Daha sonra şarkı yazmak geldi aklıma ve bu şarkıyı çıkardım. Depremin ardından bir arkadaşıma gelen 'Yüzde 3 şarjım kaldı. Nefes alamıyorum. Annem yanımda öldü, imdat!' şeklindeki mesaj beni çok etkiledi. Bu sözlerin üzerine eser ortaya çıktı.'' ifadelerini kullandı. 

doktor-13.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.