Dün Rize'de Olan Binali Yıldırım'da Koronavirüs Çıktı

Dün Rize'de Olan Binali Yıldırım'da Koronavirüs Çıktı

Türkiye Cumhuriyeti’nin son Başbakanı, eski Meclis Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

Bir süredir memleketi Erzincan’da bulunan ve dün tatil yapmak için eşi Semiha Yıldırım ile beraber Cumhurbaşkanlığı Baş Danışmanı Prof. Dr. Metin Yerebakan’ın misafiri olarak Rize'nin Ardeşen ilçesine gelen son Başbakan Binali Yıldırım'ın koronavirüs testi pozitif çıktı.

Rize'ye gelmesinin ardından rahatsızlık belirtileri göstermeye başlayan Yıldırım, akşam saatlerinde kara yolu ile Ankara’ya döndü. Eşi Semiha Yıldırım ile beraber bu sabah Ankara Şehir Hastanesi’ne giderek Kovid-19 testi yaptıran Yıldırım'ın test sonucu pozitif çıktı.

64 yaşındaki Yıldırım’ın hastalığının seyrinin çok şiddetli geçmediği bilgisine ulaşıldı.


Ayrıca haberin duyulmasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da Yıldırım'ı ziyaret ettiği öğrenildi. 

Twitter hesabından bir açıklama yapan Yıldırım, "Vücut kırgınlığı nedeniyle bu sabah Semiha Hanım ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi'ne başvurduk. Yapılan tetkikler sonucu Covid-19 testimizin sonucu pozitif çıkmıştır. Durumumuz iyi, herhangi bir olumsuzluk yok. Doktorlarımız, süreci evde geçirmemizi uygun gördüler. Vatandaşlarımızdan TMM kuralına riayet etmelerini özellikle istirham ediyoruz. Dua eder, dua bekleriz." ifadelerini kullandı.

1.png

2.png

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.