Dünya Yürüyüş Günü'nde Rize'de memurlar yürüdü

Dünya Yürüyüş Günü'nde Rize'de memurlar yürüdü

3-4 Ekim tarihleri arasında yapılan Dünya Yürüyüş Günü dolayısı ile valilik önünden başlanarak sahil boyunca yürüyüş gerçekleştirildi

3-4 Ekim tarihleri arasında yapılan Dünya Yürüyüş Günü dolayısı ile valilik önünden başlanarak sahil boyunca yürüyüş gerçekleştirildi.



Rize İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü etkinlikleri kapsamında Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kenan Yücel, Spor şube Müdürü Cafer Küçükmustafa, Kano İl temsilcisi Şafak Tatoğlu, sağlık il müdürlüğü çalışanları ve milli eğitim müdürlüğü çalışanları katıldı.



Sahil boyunca  güneşli havada yürüyüşün gerçekleştiği dünya yürüyüş günü dolayısı ile il sağlık müdürlüğünden diyetisyen Mustafa çelik yaptığı açıklamasında vatandaşlara hareketsiz kalmaları çağrısında bulunarak bizlerde dünya yürüyüş günü dolayısı ile katılanlar ile birlikte bir etkinlik gerçekleştirdik Rize de yürüyüş için müsait alanlar bulunuyor herkesi sağlıklı yaşam için yürüyüş yapmaya davet ediyorum dedi.



Spor İl Müdürü Kenan Yücel yaptığı açıklamasında fenerden başlayan ve islampaşaya kadar devam eden yürüyüş parkurumuzu 2011 yılında Rize li vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Burada spor ve yürüyüş yapılması için İl Müdürlüğü olarak çalışmalarımıza devam ediyor. Yürüyüş parkurumuzun verdiği hizmet vatandaşlarımızı da oldukça memnun etmektedir. Bir sonraki sende Dünya yürüyüş Günü ne daha çok katılımın olacağına inanıyorum diye konuştu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.