Ekrem Yüce Dokap Başkanı Oldu

Ekrem Yüce Dokap Başkanı Oldu

Çaykur eski Genel Müdürü Ekrem Yüce, merkezi Giresun’da bulunan ve bir süre önce kurulan Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’na (DOKAP) getirildi.


Çaykur’da 2003-2011 yılları arasında Genel Müdürlük görevini yürüten ve 12 Haziran 2011 Genel Seçimleri öncesinde görevinden istifa ederek Sakarya’dan AK Parti Milletvekili aday adayı olan Ekrem Yüce, DOKAP Başkanlığı’na getirildi.

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin beraberinde Giresun Jandarma Bölge Komutanı Hacı Abdullah Doğan ile birlikte Yüce’ye “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Binayı gezen ve oldukça beğendiğini söyleyen Vali Şahin "İlimizi en çok sevindiren bence 3 olay cereyan etmiştir. Bunlardan biri Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı, diğeri DOKAP ve üçüncüsü de Teşvikler. Doğu Karadeniz Bölgesi’nde ivme yapacak olan bu 3 kuruluş ile 8 il'e açık söylüyorum çok farklılıklar getirecek. Yöremiz halkına hizmet için adeta iş adamları birbirleriyle yarışacak duruma geleceğine şahsen inanıyorum. Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı ile Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı'nın görevleri birbirlerine yakın olsa bile, yapacakları işlevler itibari ile özellikle sektörel bazda katılımları oldukça büyük olacaktır. Özellikle Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nın 35 milyon TL yıllık bütçesinin 8 ilde dengeli bir şekilde dağılımı ve bölgedeki iş adamlarının harekete geçirilmesi bölgenin ekonomik faaliyetlerinin açığa çıkarılmasında bölge başkanlığının büyük rol alacağına inanıyorum” dedi.

ekrem-yuce,-dursun-ali-sahin,-haci-abdullah-dogan.jpg

DOKAP Başkanı Ekrem Yüce ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sayın Valimizin projeye ve bize verdiği destek ile birlikte güzel bir merkez binası inşa edildi. İnşallah bu merkezde güzel projeler üreterek ülkemize ve bölgemize katkı sağlamayı hedefliyoruz .İlerleyen zamanlarda projelerimiz hakkında basın ve kamuoyunu bilgilendireceğiz” diye konuştu.

 

dokap-binasi.jpg

 


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.