Elazığ'daki facia görüntülendi

Elazığ'daki facia görüntülendi

Elazığ'da 6 işçinin öldüğü, 6'sının da yaralandığı hortum faciası saniye saniye görüntülendi.

Maden İlçesi girişinde bulunan yol yapım şantiyesinde 6 kişinin ölümü, 6 kişinin de yaralanmasına yolaçan hortum, aynı firmanın 200 metre ilerideki bir başka şantiyesinde çalışan işçiler tarafından saniye saniye cep telefonu ile çekildi.

YEMEK SONRASI GÖRÜNTÜ ALIYORDU

Saat 17.45'te meydana gelen hortum öncesi, işçilerin yemekten sonra çay içerken havanın kararması üzerine, işçilerden birinin cep telefonu ile çevreyi kaydetmeye başladığı tahmin ediliyor.
YÜKSELDİKÇE GENİŞLİYOR

Şantiyenin bulunduğu yere göre güneyden gelen ve yaklaşık 15 metre çapında olduğu tahmin edilen hortumun gövde kısmından başlayarak, yükseldikçe genişlediği net olarak görülüyor.
"DOLU YAĞACAK" DİYOR

Hortum diğer şantiyeye gelirken, çekilen görüntüler çay içen işçilerin birbiriyle sohbet ettiği farkediliyor. İşçilerden biri, çay getiren arkadaşına, "Bir şeker at çaya" derken, diğer işçi de hava ile ilgili tahminlerde bulunarak, "İyi doldurdu, dolu yağacak" karşılığını veriyor.

Hortumun diğer şantiyeye doğru gittiğini gören işçilerin biraz sonra olacaklardan habersiz sakin oldukları gözlenirken, görüntüler de sona eriyor

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.