Engelli kızı kullanarak dolandırdılar

Engelli kızı kullanarak dolandırdılar

Konuşma ve duyma engelli kızı olan Songül Aydemir çocuklarına olan zaaflarından yararlanılarak dolandırıldıklarını iddia etti.

Trabzon’da engelli kızı için çare arayan anne Songül Aydemir,  bir televizyon programı nedeniyle dolandırıldığını iddia ederek, “Para istediler verdik. Sonrada ‘limon suyuna tuz dök içir, kulağına buz tut’ gibi yöntemler denettiler. Kızım iyileşmedi davacıyım” dedi.

Bankaya para Yatırdık

İnanılmaz bir dolandırıcılık hikâyesi! Trabzon’da yaşayan anne Songül Aydemir, konuşma ve duyma engelli kızı Havva(11) için televizyonda izlediği bir tv programından yardım istedi. Programcı H.K., tedavi karşılığı 2 bin 300 lira para talep etti. Parayı banka hesabına yatırdıktan sonra kızına hiçbir tedavi uygulanmadığını belirten Anne Aydemir, çarpıcı iddialarda bulundu.

Allah’ından bulsun

Programcının asistanı Ceylan telefonla, ‘Kızının kulağına buz tut, Limon suyuna tuz dök içir’ diyerek ilginç yöntemler yaptırdığını öne süren Aydemir, “Söylediklerini yaptık. Fakat hiçbiri kızımı iyileştirmedi. Eşimle kandırıldığımızı anladık ve şikayetçi olduk. Yavrumun hakkını yiyenler Allah’ından bulsun” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.