Erdoğan'a Pazarspor forması

Erdoğan'a Pazarspor forması

Pazarspor Asbaşkanı Neşet Çakır ve Genel Sekreter Doğan İnce, Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan’ı ziyaret ederek destek istediler.

3. Ligde mücadele veren Pazarspor yöneticileri, spora ve sporculara verdiği destekle tanınan Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan’ı ziyaret ederek, teşekkür etti ve Erdoğan’a Pazarspor forması hediye etti.

Pazarspor Asbaşkanı Neşet Çakır ve Genel Sekreter Doğan İnce, Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan’ı ziyaret ederek, takıma verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.

Burada bir açıklama yapan Asbaşkan Çakır, “Bu yıl mücadelemizi 3. Ligde şampiyon olarak 2B kategorisine yükselmek için sürdürürken, ilimizin işadamlarından ve sivil toplum kuruluşlarından destek istiyoruz. Bu anlamda Borsa Başkanımız Sayın Mehmet Erdoğan’a kulübümüze verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Borsa Başkanı Erdoğan, Rizeli sporcuların Türkiye liglerindeki başarılarıyla gurur duyduğunu belirterek, “Rize’yi temsil eden bütün takımlarımızı gönülden destekliyoruz. Pazarspor’un başarılı bir sezon geçirmesini ve şampiyon olarak bir üst lige çıkmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Pazarsporlu yöneticiler Çakır ve İnce, üzerinde ismi yazılı 53 numaralı Pazarspor formasını Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan’a hediye etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.