Erdoğan'a Rize'de Fahri Doktora Ünvanı Verilecek

Erdoğan'a Rize'de Fahri Doktora Ünvanı Verilecek

Rize Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a fahri doktora ünvanı verilecek.

Eylül ayı sonu Rizeye gelmesi beklenen Rize Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a fahri doktora ünvanı verileceği öğrenildi.

28-29 Eylül tarihleri arasında Rize'ye gelmesi ve Rize Üniversitesi'nin 2011-2012 akademik eğitim öğretim döneminin açılış startını vermesi beklenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a fahri doktora ünvanı verilmesi çalışmaları başlatıldı.

Erdoğan ayrıca,  Rize'deki Sosyal Bilimler Lisesi'nden 19 okulun toplu açılışını gerçekleştirerek "Fatih Projesi" kapsamında öğrencilere ücretsiz laptop dağıtacak.

RİZE ÜNİVERSİTESİ'NDE FAHRİ DOKTORA ÜNVANI VERİLMESİ HAZIRLIĞI

Erdoğan'a "Siyasi kariyerinin her aşamasındaki büyük başarıları, başbakanlığı dönemlerinde Türk demokrasisinin istikrarına olan katkıları, Türk ve dünya siyasetine kazandırdığı yeni açılımlar, medeniyetler ittifakına verdiği destek, dünyada barış ve demokrasinin zirvesi için gösterdikleri üstün gayret, Türkiye'nin bölgesinde etkin ve yol gösterici bir ülke olmasında her türlü takdirin üzerindeki çabaları ve Rize Üniversitesi'nin kuruluş aşamasından bugüne kadar gösterdiği destek dolayısıyla" Rize Üniversitesi Rektörlüğü tarafından fahri doktora  'Onursal Doktora' ünvanı verilmesi çalışmaları başlatıldı.

Erdoğan'a fahri doktora ünvanının Rize ziyareti sırasında Rize Üniversitesi'nin akademik yılının açılış töreninde verileceği öğrenildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.