Eşinden kurtulmak için bakın ne yaptı

Eşinden kurtulmak için bakın ne yaptı

Çaresiz kalan genç kadının kocasından kurtulmak için ilginç bir yönteme başvurdu.

Konya'da eşinin şiddetinden kurutlmak için sokak satıcılarından aldığı eroin ve kokainle karakola teslim olan kadın, mahkemede beraat etti. Konya'da 3 ay önce yanındaki uyuşturucu ile polise gidip, kendisinin uyuşturucu satıcı olduğunu söyleyerek tutuklanmak isteyen 27 yaşındaki Sibel G., tutuksuz yargılandığı davanın bugünkü duruşmasında beraat etti.
"EŞİMDEN KURTULMAK İSTEDİM"

Eşiyle sürekli kavga ettiğini belirten kadın,"Eroin ve kokain satın alıp, polise teslim oldum. Cezaevine girip, eşimden kurtulmak istedim" dedi. Mahkeme, Sibel G.'nin etkin pişmanlık yasasından yararlanmasına kanaat getirip, beraat kararı verdi.
"BENİ TUTUKLAYIN"

1 çocuk annesi Sibel G., iddiaya göre sürekli kavga ettiği ve ismi açıklanmayan eşinden, ancak kendisi cezaevine girince kurtulacağını düşünüp, yaklaşık 3 ay önce sokak satıcılarından satın aldığı 0.7 gram eroin ve 0.7 gram kokainle Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ne gitti. "Ben uyuşturucu satıcısıyım, beni tutuklayın" diyerek polise teslim olan Sibel G., ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
"CEZAEVİNE GİDEBİLMEK İÇİN TESLİM OLDUM"

Konya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi 'nde 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan tutuksuz yargılanan Sibel G., bugün hakim karşısına çıktı. Mahkemedeki ifadesinde eşiyle sürekli kavga ettiğini ve cezaevine girip kurtulmak istediğini belirten Sibel G., "Cezaevine girebilmek için eroin ve kokain satın alıp, polise teslim oldum" diye konuştu.

Mahkeme başkanının ilk defa böyle bir olayla karşılaştığını belirtmesi üzerinde heyet arasında gülüşme yaşandı. Mahkeme heyeti, Sibel G.'nin etkin pişmanlıktan beraatine karar verdi. Eşinden ayrı yaşadığı öğrenilen Sibel G.'nin herhangi bir koruma talebinin de bulunmadığı bildirildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.