Eşinden şiddet gören kadın intihara kalkıştı

Eşinden şiddet gören kadın intihara kalkıştı

ZONGULDAK’ta, tartıştığı eşinin kendisini dövmesinin ardından sabaha karşı mutfak tüpünü açarak intihara kalkışan 22 yaşındaki kadın, sabah uyanan 5 yaşındaki kızının dedesini aramasıyla kurtarıldı.

Olay, 4 yıl önce evlenen genç kadın ve Yaşar D. çiftinin evinde meydana geldi. Bir telefon bayiinde çalışan Yaşar D. ile eşi, gece bilinmeyen bir nedenle tartıştı. İddiaya göre, Yaşar D., tartışma sırasında küçük kızının yanında eşini dövdü. Daha önce de eşinden şiddet gördüğü belirtilen genç kadın., sabaha karşı Yaşar D. ve anaokuluna giden kızı  uyuduktan sonra yatağından kalkarak mutfağa geçti. Kapıyı kapatan kadın., mutfak tüpünü açtı.

Sabah saat 06.00 sıralarında uyanan küçük kız., mutfağa girdiğinde annesini yerde baygın halde buldu. Babasından korkan küçük kız, telefonla dedesini arayarak annesinin yerde yattığını ve kötü bir koku olduğunu söyledi. Kızının, evdeki sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiğini düşünen adam., polisi arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine polisle birlikte gelen 112 Acil Servis ekibi, genç kadını müdahale etti.  Daha sonra ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı, hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi.

Polisin evde yaptığı incelemede de genç kadının mutfak tüpünü açarak intihar girişiminde bulunduğu belirlendi. Yakınları, kadının uzun süredir sorunlar yaşadığı eşi Yaşar D.’den şiddet gördüğünü, bu yüzden bir süre önce evi terk ederek baba evine döndüğünü söyledi.
Polis, eve geldiğinde odasında uyuyan Yaşar D.’yi gözaltına aldı. Çiftin kızı ise eve gelen annesinin yakınlarına teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.