‘Eski sevgiliye’ otobüste işkence

‘Eski sevgiliye’ otobüste işkence

İzmir Bornova’da 20 yaşındaki İnci Demir, yeni sevgilisi ve 4 arkadaşıyla birlikte yaptığı plan sonrasında, daha önce ilişkide olduğu 60 yaşındaki İ.A.’ya şoförlüğünü yaptığı otobüste dehşet yaşattı

İnci Demir, şehirlerarası otobüslerde muavinlik yapan boşandığı eşi aracılığıyla tanıdığı otobüs şoförü İ.A. ile bir süre aşk yaşadı. Evli ve 2 çocuk babası İ.A.’nın İzmir’e geldikçe görüştüğü İnci Demir ile birlikteliği kısa süre önce sona erdi.
İlişkinin bitmesinin ardından İnci Demir, bu kez birliktelik yaşadığı 21 yaşındaki Tunç Boy ile birlikte eski sevgilisine tuzak kurdu. Demir, ilk olarak İ.A.’yı arayıp buluşmak istediğini söyledi, ardından da otobüste bir araya geldi. İnci Demir’in yanına, sevgilisi Tunç Boy ve 4 arkadaşı geldi. Otobüste İ.A.’nın elini ve ayağını bağlayan 6 kişi, daha sonra döverek işkence yaptı. İ.A.’nın cebindeki 350 TL nakit parayı alan gruptakiler, daha sonra da 10 kredi kartıyla da topam 10 bin TL para çekip harcama yaptı. Polise giden İ.A.’nın verdiği bilgiler doğrultusunda ekipler, Demir, Tunç Boy, suç ortakları Engin Sönmez, Niyazi Yardımcı, Burak Sunarday ile Ayçe Önterlikçi’yi gözaltına aldı. 6 şüpheli mahkemece tutuklandı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.