Faciayı böyle engellediler!

Faciayı böyle engellediler!

Eşini gittiği kuaförde yakalayıp, boğazına ekmek bıçağını dayadı ve...

Karaman'da 37 yaşındaki Kadir B., ekmek bıçağıyla 2 yıl önce boşandığı eşi Kıymet U.'nun (31) evini basıp kapıyı kırarak içeri girdi. Bunun üzerine mutfak penceresinden atlayıp kuaföre sığınan kadının yanına giden öfkeli koca, kadının boğazına bıçak dayadı. Bu sırada tesadüfen olay yerinden geçen polis ekibi, kadının çığlığını duyunca olaya müdahale etti. Sürekli eski eşini öldürme tehdidinde bulunan adam, bir anlık dalgınlığından yararlanılıp etkisiz hale getirildi. Sandalyeye oturtulup bağlanarak hastaneye götürülen zanlı daha sonra gözaltına alındı.


Olay Hacı Celal Mahallesi Kemal Kaynaş Caddesi üzerinde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle cinnet geçiren Kadir B. (37), eline aldığı ekmek bıçağı ile 2 yıl önce boşandığı eski eşi Kıymet U.'nun (31) evine geldi. Kıymet U.'nun kapıyı açmaması üzerine Kadir B. tekme atarak kapıyı kırdı. Eski eşinin içeriye girdiğini gören Kıymet B., mutfak penceresinden dışarıya atlayarak bir kuaföre sığındı. Ancak kadının peşinden giden Kadir B., kuaföre girerek eski eşini, boğazına bıçak dayayarak rehin aldı.

Bu sırada olay yerinden tesadüfen geçen polis ekibi, genç kadının çığlıklarını duydu. Hemen olay yerine giden polis ekipleri, uzun süre saldırgan kocanın elindeki bıçağı bırakması için ikna etmeye çalıştı. Sürekli olarak eski eşini öldürme tehdidinde bulunan Kadir B.'nin bir anlık dalgınlığından yararlanan polis, elindeki bıçağı almayı başardı. Genç kadın kurtarılırken, Kadir B. bir sandalyeye oturtulup bacaklarından ve göğsünden bağlanarak polisler tarafından ambulansa taşındı ve Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldıldı. Ancak buradan bazı kadınlara saldırıp kaçmak isteyen zanlı, polis tarafından etkisiz hale getirildi. Kadir B. burada yapılan sağlık kontrollerinin ardından gözaltına alındı. Zanlının 2 ay önce de Kıymet U.'nun evini kurşunladığı iddia edildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.