Fatma Karaca Bulundu

Fatma Karaca Bulundu

04 Ekim 2011 salı günü öğleden sonra Taşçılar Köyü Yığımlı mahallesindeki evinden çıkıp sonra kaybolan Fatma KARACA bu gece bulundu.

Trabzon’un Dernekpazarı ilçesine bağlı çalışanlar köyünde meydana gelen olayda 78 yaşındaki Fatma Karaca geçtiğimiz hafta Salı günü geliniyle birlikte gittiği çay bahçesinden tek başına dönmek istedi.yolda köyün yolunu şaşıran yaşlı kadın o günden sonra köy etrafında kayıplara karıştı.Köy muhtarı Namık Kemal Dizdar’ın anons etmesi ve jandarmaya haber vermesiyle Fatma Karacayı arama çalışmalarına başlandı.
Daha sonra Erzurum valisi Sebahattin Öztürk’e ulaşan muhtar  dizdar kendisinden akut ekibi ve arama köpeği talep etti aynı talebini Trabzon valiliğine de ileten dizdar köye gelen akut il afet ve köylüler ile birlikte arama çalışmalarına devam ettiler.
Uzun uğraşlar sonucunda köyün orta sokak kırma mevkiinde üstü başı yırtık ayakları yara bere içinde bulunan yaşlı kadın hemen of devlet hastanesine kaldırıldı.5 gündür aç olan ve bulunması mucize olan Fatma karaca için çalışanlar köyü muhtarı kemal dizdar başta Trabzon valiliği olmak üzere Erzurum valiliğine Dernekpazarı jandarma personeline ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.
Sağlık durumu iyi olan Fatma karaca bir süre hastanede kaldıktan sonra taburcu edilecek.








Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.