Fındıklı'da AK Parti 4. Olağan Kongresi yapıldı

Fındıklı'da AK Parti 4. Olağan Kongresi yapıldı

Rize'nin Fındıklı ilçesinde iki listenin tek listeye düşürülmesiyle gidilen AK Parti 4. Olağan Kongresi'nde İsmail Fethi Velioğlu yeniden başkanlığa seçildi.

Rize'nin Fındıklı ilçesinde AK Parti 4. Olağan Kongresi yapıldı.

Fındıklı spor salonunda düzenlenen kongreye, Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Gültekin, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Fethi Velioğlu, diğer ilçe ve belde belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri, partililer ile vatandaşlar katıldı.


İsmail Fethi Velioğlu başkanlığındaki tek liste ile gidilen seçiminde 401 delegeden 205'i oy kullandı. Oyların tamamını alan Velioğlu, yeniden başkan seçildi.



Yeni yönetim ise Nurettin Alpay, Alev Güven, Mehmet Zenginler, Özer Köse, Temel Tunçer, Burhan Selimoğlu, Cemil Rakıcıoğlu, Barış Tataroğlu, Volkan Öztürk, Deniz Şimşek, Mükremin Karadeniz, Mesut Civelek, Fatma Özgeniş, Ali Odabaş'dan oluştu.


Milletvekili Karal, yaptığı konuşmada, Fındıklı'nın kendine yakışır bir kongre yaptığını ve kardeşlik duygusunun hakim olduğunu söyledi.

Bu kongrenin yapılması ve kardeşliğin hakim olması için yoğun çaba harcandığını belirten Karal, ''Nitekim mevcut olan iki liste tek listeye düşürülerek birlik beraberlik içinde kongreye gidiliyor. 10 yıl önce AK Parti ilk yıllarında ilçe başkanı bulmak için Fındıklı'da zorlanırken, şimdi iki adayın çıkması ve taliplilerin olması iyi işler yaptığımızın ve doğru yolda olduğumuzun göstergesidir. Yeni oluşan yönetim gece gündüz çalışarak Fındıklı hangi hizmetleri yapabiliriz diye projeler üretecektir'' dedi.


İsmail Fethi Velioğlu ise siyasette ilk yılını doldurduğunu ifade ederek, ''Bir yıl içinde çok güzel günler yaşadık. Bu bir yıl içinde partimize gelen ziyaretçilerle bire bir görüştüm. Sabırla herkesi dinledim ve tespitlerim oldu. Mümkün olduğunca talepleri hak ve hukuk çerçevesinde yapabileceklerimiz ve yapamayacaklarımızı partimiz ilkeleri doğrultusunda izah etmeye çalıştım'' diye konuştu.





Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.