Fırtına Köprüsü İçin İnceleme Talep Edildi

Fırtına Köprüsü İçin İnceleme Talep Edildi

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde yıkılan köprü ile aynı tarihlerde inşa edilen Rize’nin Ardeşen ilçesindeki Fırtına Köprüsü için teknik inceleme talep edildi.

Rize’nin Ardeşen ilçesi girişinde, Fırtına Deresi üzerinde bulunan 55 yıllık Fırtına Köprüsü tedirgin ediyor. Çaycuma’da yıkılan köprü ile aynı yıllarda ve aynı teknik ile inşa edilen köprü 100 metreden daha uzun. Köprüde en son ne zaman bakım yapıldığı ise kimse tarafından bilinmiyor. Köprünün üzerinde bulunduğu Fırtına Deresi’nin zaman zaman yüksek debi ile akması ve dere yatağından sürekli malzeme alınması Ardeşenlileri tedirgin ediyor.


 

 


Konuyla ilgili açıklama yapan CHP’li Ardeşen Belediye Meclis üyesi Saltuk Deniz, dere yatağından malzeme alınmasına biran önce son verilmesi gerektiğini belirterek, “Çaycuma’da Filyos çayı üzerindeki köprünün çökmesinde dereden malzeme alınması gibi gerekçeler gösterildiği için bizde önlem olarak Ardeşen ilçemizdeki Fırtına Köprüsü için bir teknik heyet kurulmasını, teknik inceleme yapılmasını talep ettik dedi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.