GENÇLERE YÖNELİK BECERİ GELİŞTİRME PROJESİ

GENÇLERE YÖNELİK BECERİ GELİŞTİRME PROJESİ. PROJE KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NÜ BİLİM VE İNSAN VAKFI'NIN YAPTIĞI DİGİ4YOU PROJESİ'NİN "EĞİTİM, İSTİHDAM VE GENÇLİK" SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

DİGİ4YOU PROJESİ'NİN "EĞİTİM, İSTİHDAM VE GENÇLİK" SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Erasmus plas Programı kapsamında Avrupa Komisyonu ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen, Proje Koordinatörlüğü'nü Bilim ve İnsan Vakfı'nın yaptığı İstihdam edilebilirliği artırmak için eğitim, öğretim ve istihdamda yer almayan gençlere yönelik dijital beceri geliştirme projesi; DİGİ4YOU'nun kapanış semineri Bilim ve İnsan Vakfı Genel Merkezinde gerçekleştirildi.

İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden Doç. Dr. Muharrem Hilmi Özev, bu tür projelerin gençlerin iş bulabilmesi açısından çok önemli olduğuna dikkat çekti.

DİGİ4YOU projesi hakkında bilgi veren Bilim ve İnsan Vakfı Projeler Grubu Başkanı Zeynel Abidin Tokuoğlu, ulaşılan hedeflerden bahsetti.

Bilim ve İnsan Vakfı Başkanı Avukat Turan Kıratlı, projenin eğitim ve istihdam dışında kalan nit gençlere ulaşarak, onları dijital çağın becerileriyle donatmayı hedeflediklerini söyledi.

Ümraniye Belediyesi, Halkla İlişkiler Müdürlüğü, İstihdam Merkezi Sorumlusu Gökhan Keskin; Ümraniye Belediyesi İstihdam Merkezi’nin İstanbul’un 39 ilçesindeki vatandaşlar için geliştirdiği platformla ilgili olarak; platformun işverenlerle iş arayan gençleri en doğru şekilde eşleştirmeyi amaçladığına vurgu yaptı.

Program DİGİ4YOU projesinin eğitimlerini başarı ile tamamlayan gençlere sertifika takdiminin ardından sona erdi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.