Gezi Parkı'nda tuvalet tartışması başladı - izle

Gezi Parkı'nda tuvalet tartışması başladı - izle

Başbakan Erdoğan'ın Gezi Parkı'ndaki kokuya ilişkin sözleri yeni bir tartışmanın da kapısını araladı.

Dün gece Hasan Kaçan'ın "Park idrar kokuyor" denmesi, bugün de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Gezi Parkı'nı sidik götürüyor" demesi sosyal medya üzerinden yeni bir tartışmanın da alevlenmesine neden oldu.

ERDOĞAN "SİDİK GÖTÜRÜYOR" DEDİ

Erdoğan, "Gezi Parkı'nı şu an sidik götürüyor. Af edersiniz büyük abdestini oraya yapanlar da var. Biz bunların hepsini tespit ettik." dedi.

SARIGÜL TUVALET GETİRDİ AMA..

Bu sözler üzerine Gezi Parkı'ndaki tuvalet sorunu yeniden konuşulmaya başladı. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Gezi Parkı'nın arka tarafında kalan bölgeye seyyar tuvaletler kurdurdu. Bu tuvaletler, Taksim'deki eylemci sayısına oranla ihtiyacı karşılayamaya yetmeyince eylemin ilerleyen günlerinde etrafta pis kokular oluşması kaçınılmazdı.

SOSYAL MEDYADA İLGİNÇ YORUMLAR

Başbakan Erdoğan'ın da iki kez konuyu gündeme getirmesiyle sosyal medyadan ilginç yorumlar gelmeye başladı. Twitter kullanıcılarından bazıları Erdoğan'a bu sözleri yüzünden tepki gösterirken bazıları da geçtiğimiz yıl Sivas'ta çekilen bir video üzerine komik yorumlar yapmaya başladı.

"NEREYE SI...CAĞIZ İSYANI"

Sivas'ta eski sanayi bölgesinde yapılması öngörülen yıkıma tuvaletlerden başlanmasına bölge esnafının tepkisi, çekilen bir video ile internette paylaşılmıştı. Belediye başkanına, "Biz şimdi nereye sıçacağız" diye tepki gösteren esnaf, izlerken güldürmüştü.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.