Güneysu derneği ünlüleri buluşturdu

Güneysu derneği ünlüleri buluşturdu

Beylerbeyi'nde düzenlenen Güneysu Derneği Geleneksel Halı Saha Turnuvası sona erdi. Türk futbolunun yıldızları final maçında bir araya geldi.

Fatih Sultan Kar
Geleneksel Güneysu Derneği Halı Saha Turnuvası tamamlandı. Final maçını Türk futbolunun yıldızlarından Şenol Çorlu’nun sahibi olduğu Beylerbeyi Şampiyon Spor Tesisleri’nde yapıldı.

Yıldızlar geçidi

Etkinliğe, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kardeşi Mustafa Erdoğan, İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Rizespor Başkanı Ekrem Cengiz, Rizespor Eski başkan Yardımcısı işadamı Erol Yıldırım, dizi ve sinema oyuncusu Gürkan Uygun (Memati), Türk futbolunun yıldızları Şenol Ustaömeroğlu, Rıdvan Dilmen, Metin Tekin, Hakan Tecimer, Engin İpekoğlu ve Gökhan Keskin de katılarak renk kattılar.



Hakan Tecimer ortaladı Metin Külünk vurdu: Gollll

Turnuvanın başlangıcında Şöhretler Karması maçı yapıldı. Şöhretler Karması Sarı Takım sahaya Metin Külünk, Hakan Tecimer, Rüştü Rençber, Gökhan Keskin, Recep Albayrak, İlyas Külünk Ve Mustafa Kalender şeklinde çıkarken, kırmızı takım Şenol Ustaömeroğlu, İbrahim Erdoğan, Celal Erdoğan, Enver Büyük, İlyas Çelik ve Keder Gür şeklinde oluştu.

Maçın hakemliğini İETT Genel Müdür Danışmanı Abdullah Kazdal ve İlim Yayma Cemiyeti yöneticilerinden Ali Erdoğan dönüşümlü olarak yaptılar.

Dostane bir havada gerçekleşen karşılaşmada İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ün ve Hakan Tecimer’in şık hareketlerine rağmen Şenol Ustaömeroğlu’nun takımı sahadan 10-8 galip ayrıldı. İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ün turnuvayı renklendiren Türk futbolunun yıldızlarına Fırat Rize Bezi hediye etti.



Ayanespor şampiyon

Gösteri maçı sonrası Geleneksel Güneysu Derneği Halı Saha Turnuvası final maçına geçildi. Finalde Ortaköyspor karşısında 6–4 galip gelen Ayanespor şampiyon oldu

Rıdvan Dilmen: Karadeniz Özeldir

Etkinliğe katılan Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Trabzonspor forması giyen gençlerle sohbet etti fotoğraf çektirdi.



Bir süre önce yaptığı açıklamanın yanlış anlaşıldığını yineleyen Dilmen,“Trabzonspor’un başarısını, güzelliği herkes gibi ben de takdirle takip ediyorum”dedi.









Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.