Güneysuspor Liderliğe Yükseldi

Güneysuspor Liderliğe Yükseldi

Rize 1.Amatör Küme 6.Hafta oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı. 6.Haftada A Grubunda Güneysuspor 4. sırada bulunan rakibi Filizçayspor`u kendi sahasında 3-2 yenerek liderliğini sürdürdü.

Güneysu İlçe stadyumunda oynanan karşılaşmayı Rize Bölgesi Hakemlerinden Abdullah Kalafatoğlu yönetti.

Karşılaşmanın il yarısına da her iki takım temkinli başlarken dakikalar 28’i gösterdiğinde Güneysusporun formda forveti Yaşar Hanedar kimsenin beklemediği bir anda golü bularak Güneysuspor’u rahatlatan golü attı. 35. dakikada ise yine Yaşar Hanedar sahnye çıktı adeta kendi gerçekleştirdiği bir pozisyonda 2. kez Filizçayspor ağlarını sarsan Yaşar kendisinin ve takımının 2. golüne imza attı. Oyuna ortak olma düşüncesi ie Güneysuspor kalesine yüklenmeye çalışan Filizçayspor 40 dakikasında Güneysuspor kademesindeki hatadan yararlanarak farkı 1’e indirdi.

İlk yarı Ev sahibi takım Güneysuspor’un 2–1 üstünlüğü ile sona erdi. Farkı açma düşüncesi ile 2. yarı sahaya çıkan Güneysuspor’da 60. dakikada Tarık Güngör’ün muhteşem asisti ile Yaşar Hanedar’ın bitiriciliği buluşunca skor 3-1’e taşındı. Golden sonra dengeli bir oyun anlayışını benimseyen Güneysusporda yapılan pas hataları ile orta sahadaki düşüş bariz şekilde göze çarptı. Nitekim dakikalar 85’i gösterdiğinde Filizçayspor aradığı golü bularak farkı yeniden 1’e indirdi. Karşılaşma bu skorla 3-2 Güneysuspor lehine bitti. 5 Hafta boyunca takım oyununu başarılı şekilde ortaya koyan Lider Güneysuspor 6. hafta bu özelliğini sahaya yansıtamasa da kazanmasını bildi. Güneysuspor’da Şafak Yılmaz ve Emrah Bostan sahadaki etkili isimler olarak göze çarptı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.